Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås har fått barn:

«Gift ved første blikk»-paret er blitt foreldre for første gang

Fikk en datter.

FIKK BARN: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer er blitt foreldre til en liten jente. Foto: TVNorge
FIKK BARN: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer er blitt foreldre til en liten jente. Foto: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var i september «Gift ved første blikk»-paret Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås bekreftet at de skulle bli foreldre for første gang.

Tidligere denne måneden kunne ekteparet juble, da de ønsket en liten datter velkommen.

Det bekrefter den nybakte faren overfor Dagbladet.

Videre ønsker ikke paret å kommentere nyheten, men innrømmer at de er svært lykkelige over familieforøkelsen.

Bauer og Tveiterås deltok i realityserien «Gift ved første blikk» i 2014, hvor de giftet seg første gangen de møtte hverandre. Med dette er paret de første som har fått barn etter deltakelsen.

Annabell og Vebjørn giftet seg i "Gift ved første blikk" og har holdt sammen etter bryllupet og seriens slutt. Se & Hør intervjuet det nyforelskede paret. Vis mer

I januar året etter programmet, besøkte Se og Hør de nygifte hjemme.

- Det er ikke favorittsetningen man sier til foreldrene. At man skal gifte seg med en man ikke kjenner. Så de var jo litt skeptiske, sa Bauer til Se og Hør om da hun skulle gi beskjeden til familien.

Deretter var det mye venting, før de to endelig fikk møte hverandre. Tveiterås kommer aldri til å glemme øyeblikket han først så henne.

- Hun var så varm og god, sa han.

Og Bauer husker godt Vebjørns humør, som mange har lagt merke til i den populære serien.

- Han var så blid. Det var mye følelser, men også mye venting, som man ikke så på TV. Så det var veldig deilig å endelig møte ham, sa hun.

Klipp: Annabelle Bauer og Vebjørn Tveiterås fra serien "Gift ved første blikk". Annabelle sjekker eksamensresultatet sammen med kjæresten Vebjørn. Vis mer

Selv husker hun bryllupet som en slags tåke. Bryllupet var herlig, men på grunn av situasjonen, alt som skjedde og alle kameraene, fortalte hun at hun var fjern.

- Bryllupet var veldig fint, men jeg var utafor og fjern hele dagen. Det skjedde så utrolig mye.

Tok tid

Likevel måtte paret vente en stund før de ordentlige følelsene dukket opp. Under innspillingen var verken Bauer eller Tveiterås forelsket i hverandre, men etter at kameraene var skrudd av kom forelskelsen.

- Det virket som om vi var forelsket på TV, men vi var ikke det. Det tok to-tre måneder før de følelsene kom. Vi hadde noen fine reiser og opplevelser i løpet av sommeren, og da hverdagen og høsten kom, skjønte jeg at jeg var ordentlig forelsket, fortalte hun til Se og Hør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!