Niklas Baarli og Benjamin Silseth gifter seg:

Gifter seg: - Føler meg griseheldig

Blir rette ektefolk i dag.

EKTEPAR: I dag, lørdag, er den store dagen. Niklas Baarli og Benjamin Silseth skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKTEPAR: I dag, lørdag, er den store dagen. Niklas Baarli og Benjamin Silseth skal gifte seg. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det endelig duket for et norsk kjendisbryllup igjen. Denne gangen var det radio-profil og «God kveld Norge»-programleder Niklas Baarli (32) og psykolog Benjamin Silseth (30) som giftet seg. Bryllupet fant sted ved Sporten i Holmenkollen i Oslo.

Eller, Niklas Silseth Baarli og Benjamin Baarli Silseth - som de nå skal hete.

- Totalt kaos

Paret har vært kjærester i snart ti år, og tok forholdet et steg videre da Baarli gikk ned på kne og fridde til sin utkårede. Planen var at bryllupet skulle stå i 2020, men som vi alle vet ble fjoråret amputert på mange måter, og bryllupet ble dermed utsatt.

Men så var dagen endelig her, tross litt kaos i forberedelsene. En måneds tid før den store dagen beskrev Baarli bryllupsplanleggingen slik:

- Det er totalt kaos å planlegge et bryllup, det er nå jeg skjønner det når folk sier at man blir gæren.

- Vi mangler å sende ut invitasjoner, kulturelle bidrag til seremonien, sette middagsmenyen, skrive tale - og så har vi ikke fått dressene våre ennå, lo Baarli den gang.

- Føler meg griseheldig

Nå ser det imidlertid ut til at både dressene kom i tide og at gjestene fikk invitasjonene. Det var en celeber gjesteliste, og et spent brudepar som møtte Dagbladet før den store festen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer