Øyvind Fjeldheim:

Gifter seg med 20 år yngre kjæreste

Etter at pandemien utsatte bryllupsplanene, kan paret endelig glede seg til en storslått feiring i Haugesund.

UTSATT: Bryllupet kunne ikke avholdes på den planlagte datoen, men nå er bryllupsdag satt. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim
UTSATT: Bryllupet kunne ikke avholdes på den planlagte datoen, men nå er bryllupsdag satt. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Coronapandemien skulle vise seg å bli et stort hinder i bryllupsplanene til tidligere TV2-programleder Øyvind Fjeldheim (51) og hans 20 år yngre forlovede, Reidun Hetland (30).

Nå er de imidlertid håpefulle, og kan avsløre at bryllupet vil finne sted til høsten.

Til Dagbladet kan Fjeldheim fortelle at datoen endelig er satt, og at planleggingen allerede er godt i gang.

- Måtte utsette

I likhet med flere kjendispar har planene om å gifte seg gått i vasken som følge av coronarestriksjoner, og derfor har flere måttet endre på datoene for den store dagen.

Det skulle som nevnt også vise seg å bli tilfellet for Fjeldheim og Hetland.

NYTT FORSØK: Parets bryllupsplaner ble utsatt med ett år, nå forteller Fjeldheim at de prøver igjen. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim
NYTT FORSØK: Parets bryllupsplaner ble utsatt med ett år, nå forteller Fjeldheim at de prøver igjen. Foto: Privat / Øyvind Fjeldheim Vis mer

Da Dagbladet snakket med Fjeldheim i fjor, kunne han allerede da varsle om en mulig utsettelse av bryllupet, som opprinnelig skulle avholdes i september i fjor.

- Vi blir 120 gjester fra både inn-og-utland, men vi er usikre på om vi må utsette det grunnet coronaviruset. Da flytter vi bryllupet, antakelig til samme helg neste år, kunne Fjeldheim fortelle den gang.

Ett år fram i tid har ting snudd, og Fjeldheim kan glede seg over at en ny dato er satt.

- Nå blir det bryllup i september etter å ha måttet utsette det, røper han.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Tredagers feiring

Det er ingen tvil om at paret slår på stortromma i sitt andre planleggingsforsøk. Bryllupet skal nemlig være en feiring over tre dager, og skal finne sted første helgen i september.

- Det blir en tredagers feiring i Haugesund på godt gammeldags vis. Vi skal være hjemme hos oss på fredagen med 120 gjester, forteller en munter Fjeldheim, og legger til:

- Vi skal være i et selskapslokale på kaia i Haugesund på lørdagen, og det samme på søndagen.

I forbindelse med planleggingen legger ikke Fjeldheim skjul på at det er en del ting som må ordnes i forkant av festivitetene, og kan blant annet fortelle at bygget der gjestene skal samles hittil ikke er ferdigbygget.

- Jeg må ordne med et lokale som bygges på nå, og så skal jeg snart snakke med en kokk. Det er en del planlegging med det, innrømmer 51-åringen.

IKKE LETT: David Eriksen hadde ikke trodd at en kaffe med Hedvig skulle lede til et tre år langt forhold. Nå får seerne bli enda bedre kjent med manageren, kjæresten og familien hans. Reporter: Thea Hope. Video: Madeleine Liereng Vis mer

Ikke flere utsettelser

Som nevnt har flere norske kjendispar vært nødt til å utsette bryllupene sine grunnet den pågående pandemien, men det kommende ekteparet virker imidlertid håpefulle om at bryllupet kan gjennomføres i september.

- Vi regner med at de aller fleste er vaksinerte innen 4. september, og så får vi ta hensyn til hva som skjer. Det blir ikke noen utsettelse. Vi gifter oss uansett, forteller Fjeldheim.

Dersom coronarestriksjonene ikke skulle tillate det, er paret forberedt på å måtte trappe ned gjestelista.

- Vi tar sjansen på det, og hvis ikke så må vi bare forholde oss til de reglene som myndighetene har, og rett og slett gå ned i antall gjester.

FLØRT: «Moccababe» har hatt en flørt med Marius Forodden mens de spilte inn «Ex and the city», slik gikk det med realityflørten. Vis mer

Utfordrende jobbår

De aller fleste kjenner kanskje Fjeldheim best som programleder hos TV2, der han var å se i tv-programmene «Fredag», «Avspark Lørdag», «Pokerfjes», «Eventyrlige Nordmenn», «Sporløs» og hele fem sesonger av det direktesendte talkshow-programmet «Sommertid».

I 2004 begynte Fjeldheim som researcher og reporter for aktualitets- og debattprogrammet «Tabloid». I forkant av det jobbet han som reporter og programleder i TV Haugaland.

For tida driver han imidlertid det kreative produksjonsselskapet West Avenue Creative, som han eier sammen med den norske filmregissøren og fotografen Reinert Olsen (42), også kjent som Ray Kay.

Der produserer de reklamefilmer, tv-produksjoner og musikkvideoer i Norge og USA.

Fjeldheim kan avsløre at pandemien har vært et hinder på flere områder enn bare bryllupsplanene.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Da coronaen slo inn satt vi i to forskjellige verdensdeler, Reinert og meg. Da fant vi ut at det året her ikke kommer til å være det beste for oss, siden vi ikke kan reise lenger, forteller Fjeldheim om de vanskelige omstendighetene.

Avslutningsvis forteller Fjeldheim til Dagbladet at han har jobbet med et helt nytt prosjekt underveis i pandemien, som er ferdigstilt, og at produksjonsselskapet er tilbake for fullt i etterkant av pandemien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer