Olav Thon og Sissel Bredal Haga:

Gifter seg på 20 minutter

Slik blir bryllupet til Olav Thon og Sissel Bredal Haga.

TID FOR FEST: I mai annonserte hotellkongen Olav Thon (95) at han hadde forlovet seg med sin livsledsager gjennom over 30 år, Sissel Berdal Haga (78). 21. juni skal bryllupet stå på Hotel Bristol i Oslo sentrum. Foto: NTB Scanpix
TID FOR FEST: I mai annonserte hotellkongen Olav Thon (95) at han hadde forlovet seg med sin livsledsager gjennom over 30 år, Sissel Berdal Haga (78). 21. juni skal bryllupet stå på Hotel Bristol i Oslo sentrum. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i vår ble det kjent at den 95 år gamle forretningsmannen, milliardæren Olav Thon hadde fridd til sin kjæreste gjennom tredve år, Sissel Berdal Haga (78).

Det var i starten av mai at bryllupsplanene ble kjent, og i morgen - på selveste midtsommerdagen 21. juni - skal bryllupet mellom den rike 95-åringen og den 17 år yngre tingrettsdommeren stå.

- Årets lengste dag er en dag for å feire, og er uansett et glimrende utgangspunkt, fortalte en lykkelig Berdal Haga til Dagbladet i mai.

Da nyheten ble kjent, kunne Berdal Haga avsløre overfor Dagbladet at bryllupet vil finne sted på et nyoppusset Hotel Bristol i Oslo. Både vielsen og mottakelsen vil foregå på det ærverdige hotellet.

Raskt bryllup

Det er ventet hundrevis av gjester til den storslagne feiringen. På gjestelista står gamle venner, familiemedlemmer og kolleger som paret ønsker å ha rundt seg på den store dagen.

- Jeg tror det blir nesten flere gjester enn vi klarer. Det blir over hundre, og kanskje opp mot 200 gjester – vi får se hvor mange som takker ja, sa Berdal Haga til Dagbladet da forlovelsen ble annonsert i mai.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer