Rune Larsen:

Gifter seg: - Tida er moden

I sommer ringer kirkeklokkene for Rune Larsen.

GIFTER SEG: Rune Larsen skal gifte seg med forloveden Anne Veddeng. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet
GIFTER SEG: Rune Larsen skal gifte seg med forloveden Anne Veddeng. Foto: Eivind Senneset / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 ble det kjent at artist og TV-profil Rune Larsen (73) hadde funnet lykken på ny etter skilsmissen med Edle Tornes Larsen i 2019.

Larsens utkårede var musikkpartneren Anne Veddeng (49), og i fjor kom nyheten om at Larsen hadde fridd til kjæresten og fått ja.

- Vi har lenge tenkt på at vi skulle formalisere forholdet vårt med en forlovelse, men vi fant aldri tid og sted som vi syntes var egnet og romantisk nok. En forlovelse må jo være noe spesielt som vi kan se tilbake på, sa han til Se og Hør den gang, og avslørte at frieriet fant sted på fjellet i pinsen.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Sommerbryllup

I et intervju med Se og Hør på torsdag, kunne Larsen avsløre at bryllupet vil finne sted i Mariakirken i Bergen i sommer.

- Vi har tenkt ganske lenge på at vi skal gifte oss. Nå har vi funnet ut at tida er moden. Vi har vært forlovet i ett år nå, og nå føler vi at tida er inne til å ta steget fullt ut, sier bergenseren til Se og Hør.

Veddeng bidro i stor grad på Larsens CD «Heartbeat», som ble gitt ut i forbindelse med hans 70-årsdag i 2018, og siden den gang har de sammen gitt ut mer musikk. Tidligere i år kom plata «Evig ung – when you are old».

Til høsten skal paret på turné, men før den tid lader de opp til bryllup.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

- Akkurat nå bedriver vi ingen annen oppladning enn at vi holder på å diskutere hva som skal være brudemarsj inn og ut av kirka. Vi har ikke helt bestemt oss ennå. Men det er gøy å sitte og prate om ting som kan bli veldig hyggelig, forteller Larsen til Se og Hør.

- Bergenspatriot

Dette blir Larsens andre ekteskap. Han og ekskona Edle giftet seg 5. juli 1969 da han var 20 år og hun 21. Paret var gift i nesten fem tiår.

For ekte Rune Larsen-fans, er det nok ingen overraskelse at bryllupet vil stå i hjembyen.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg er skikkelig bergenspatriot og kan ikke tenke meg å flytte herfra. I tre år bodde jeg i Trondheim, og da savnet jeg byen min fælt. Bergen er akkurat passe stor. Får du ut en idé, når den hele byen, har han tidligere uttalt til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer