Fridtjof Nilsen:

Giftet seg etter ti år

Programlederen giftet seg i Italia.

MANN OG KONE: Programleder Fridtjof Nilsen og Katrine Kvalsund har vært sammen i ti år, og har to barn sammen. Nå har de endelig giftet seg. Foto: Christian Enger / Pressworks
MANN OG KONE: Programleder Fridtjof Nilsen og Katrine Kvalsund har vært sammen i ti år, og har to barn sammen. Nå har de endelig giftet seg. Foto: Christian Enger / Pressworks Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Fridtjof Nilsen (42) har i en årrekke vært å se på skjermen. Friskest i minnet sitter kanskje rollen han har i realityserien «Alt for Norge», der han reiser landet rundt med en rekke norskamerikanere. I tillegg har han vært å se i en rekke andre produksjoner de siste åra, samtidig som han har vært en aktiv musiker.

Privat går også ting på skinner for Nilsen. I desember 2017 ble det kjent at han hadde fridd til samboeren, Katrine Kvalsund (40), på en tur i Nord-Sverige. På dette tidspunktet hadde de allerede vært kjærester i en årrekke, og synes det var på tide å ta forholdet videre til det neste steget.

Nå har paret gjort det igjen. På Instagram avslører 42-åringen at han og samboeren nå har giftet seg, på romantisk vis i Italia.

Romantisk

Til TV 2 forteller han begeistret om bryllupet, som fant sted den 6. juli på hotellet Castello Della Castelluccia.

- Det å ha en sånn helg hvor vi er omringet av familie og venner for å feire kjærligheten var en helt utrolig opplevelse. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle stå og hulke av gråt da hun ble ledet inn av faren sin. Alt gikk over all forventning, forteller Nilsen til kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer