Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

David Hasselhoff:

Giftet seg for tredje gang med 28 år yngre dame

Lykken smiler for den amerikanske stjerna.

NYGIFT: Tirsdag giftet skuespillerstjerna David Hasselhoff seg med sin kjære Hayley Roberts. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT: Tirsdag giftet skuespillerstjerna David Hasselhoff seg med sin kjære Hayley Roberts. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere «Baywatch»-stjerna David Hasselhoff (66) giftet seg med kjæresten Hayley Roberts (38) på tirsdag.

Det bekrefter en av Hasselhoffs presseagenter til People.

Ifølge magasinet fant bryllupet sted i Italia, og det var en intim seremoni med nære venner og familie til stede. Blant annet skal 66-åringens to døtre, Taylor (28) og Hayley (25), ha vært med på feiringen.

Hasselhoff kunne tidlig i juli røpe bryllupsplanene overfor Entertainment Tonight, der han avslørte både dato og sted for ekteskapsinngåelsen.

- Vi skal gifte oss 31. juli, i Italia. Det blir et lite bryllup med familien i Puglia, som er i Sør-Italia, sa han til magasinet.

66-åringen kunne også avsløre at duoen skal nyte hvetebrødsdagene på Maldivene, der de skal «tilbringe tid under vann» i omtrent to uker.

Møttes i 2011

For sju år siden møttes paret for første gang, da Hasselhoff var dommer i tv-programmet «Britain's Got Talent».

Ifølge People spurte Roberts 66-åringen om en autograf, og han samtykket på én betingelse: at han fikk nummeret hennes.

FORELSKET: David Hasselhoff og kjæresten møttes i 2011, forlovet seg i 2016, og giftet seg nå på tirsdag. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: David Hasselhoff og kjæresten møttes i 2011, forlovet seg i 2016, og giftet seg nå på tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2016 gikk Hasselhoff ned på kne under en romantisk piknik i Malibu, og det var en svært fornøyd Roberts som kunne fortelle til Hello! Magazine at de to skulle gifte seg.

- Vi gråt begge to. Jeg hadde virkelig ingen anelse om at han kom til å fri, fortalte hun den gangen.

Suksess og skandaler

Det var i 1989 at David Hasselhoff ble manges drømmemann, da han i rollen som Mitch Buchannon reddet folk i nød i den populære badevaktserien «Baywatch».

SJARMØR: David Hasselhoff sjarmerte en hel verden i senk i rollen som Mitch Buchannon i «Baywatch». Foto: NTB Scanpix
SJARMØR: David Hasselhoff sjarmerte en hel verden i senk i rollen som Mitch Buchannon i «Baywatch». Foto: NTB Scanpix Vis mer

I åra etter suksesserien ble Hasselhoff stadig mer kjent for alkoholmisbruk og skandaler enn for skuespillerkarrieren.

I 2004 gikk det nemlig galt for Hasselhoff, da han havnet i arresten etter å ha kjørt i påvirket tilstand. Han satt innelåst en kort stund, før han ble løslatt mot kausjon.

Hasselhoff har også vært på avvenning på den kjente Betty Ford-klinikken for sine alkoholproblemer.

I 2007 nådde han det mange vil hevde var et lavpunkt i 66-åringens liv, da en video av det som lot til å være skuespilleren, i en åpenbart påvirket tilstand, liggende halvnaken på gulvet mens han prøvde å spise en cheeseburger, ble lekket.

Siden den gang har stjerna byttet ut den usunne livsstilen med trening og sunn mat, og i intervjuet forteller 66-åringen at han ser på det som sin egen oppgave å hjelpe seg selv med problemet.

Gift for tredje gang

I 1984 giftet Hasselhoff seg med Catherine Hickland (62), men paret skilte lag knappe fem år etter bryllupet.

Seinere samme år fant han derimot lykken på ny med skuespilleren Pamela Bach (54), som også ble mor til hans to døtre, Hayley (25) og Taylor Ann (28).

FAMILIEMANN: David Hasselhoff har døtrene Hayley og Taylor Ann fra et tidligere ekteskap. De skal begge ha vært til stede da faren nylig giftet seg. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: David Hasselhoff har døtrene Hayley og Taylor Ann fra et tidligere ekteskap. De skal begge ha vært til stede da faren nylig giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også denne gangen måtte Hasselhoff gi slipp på ekteskapet, og det populære paret tok ut skilsmisse i 2006.

I etterkant har det vist seg å være en rimelig skitten skilsmisse, hvor penger skal ha vært et brennhett tema. Ifølge Hasselhoff selv levde ekskona godt på hans penger, og han hevdet hun «satt på ræva og levde av ham», ifølge rettsdokumenter nettstedet TMZ tidligere har fått tilgang til.

SMASK: Nygifte Stine Kiil Saga overraskes av Baywatch-stjerna David Hasselhoff med et kyss. Saga og venninnene traff ham på Oslo Lufthavn i 2013. Video: Christian Roth Christensen Foto: Marius Gulliksrud Vis mer Vis mer Vis mer

Etter å ha betalt enorme summer til Bach kom derimot eksparet til enighet i 2016, da det ble kjent at det månedlige beløpet hadde gått fra svimlende 21 000 dollar, noe som tilsvarte omtrent 170 000 norske kroner, til 10 000 dollar i måneden, over 80 000 kroner.

Hasselhoff og eksen kom dermed til enighet, etter det internasjonal presse omtaler som en svært skitten rettsprosess.

I 2011 traff Hasselhoff det som later til å være drømmedama, Hayley Roberts. I 2016 fridde han til kjæresten, og tirsdag ble de omsider gift.