Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Pamela Anderson

Giftet seg i all hemmelighet med Vendelas eks

Den tidligere Baywatch-stjerna ga sitt femte ja til den 22 år eldre Hollywood-mogulen mandag.

BRYLLUP: Pamela Anderson sto brud mandag. Hennes nye ektemann er filmprodusenten Jon Peters. Han var i mange år kjæreste med Vendela Kirsebom. Her er de to sammen på rød løper i 1995. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUP: Pamela Anderson sto brud mandag. Hennes nye ektemann er filmprodusenten Jon Peters. Han var i mange år kjæreste med Vendela Kirsebom. Her er de to sammen på rød løper i 1995. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette kommer nok som en overraskelse på de fleste ettersom få en gang visste at Pamela Anderson (52) hadde kjæreste. Men mandag giftet hun seg i en hemmelig seremoni i Malibu med produsenten Jon Peters (74).

Hollywood Reporter var først til å melde om saken tirsdag. Andersons publisist, Matthew Berritt, har bekreftet bryllupet overfor People.

- Det er vakre kvinner overalt. Jeg kunne velge fritt, men i 35 år så er Pamela den eneste jeg har hatt lyst på. Hun gjør meg vill. På en god måte. Hun inspirerer meg, forteller Peters til nettstedet, og legger til:

- Jeg beskytter henne og behandler henne på den måten hun fortjener å bli behandlet på.

Peters, som blant annet står bak suksessfilmen «A Star is Born», har tidligere vært kjæreste med Vendela Kirsebom (53).

«Var utro»

Vendela, som i dag er forlovet med Petter Pilgaard (39), åpnet seg om forholdet til 74-åringen i selvbiografien «Alt jeg ikke har fortalt» i 2017.

Bokas røde tråd er kjærlighetslivet hennes, og på den måten blir leserne kjent med Jon Peters - modellens eksforlovede.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Duoen minglet med Hollywood-stjerner som Geena Davis, Bill Clinton, Ron Myer, Arnold Schwarzenegger, Quincy Jones og Michael Jackson.

Forholdet tok brått slutt da Peters skal ha vært utro med Nicollette Sheridan (56), kjent fra Frustrerte fruer.

«Ikke bare skal de ha et forhold, han skal også ha arrangert bursdagsselskapet hennes. Alle var invitert, bortsett fra meg. Jeg var på jobb i Mexico», avslørte Vendela i boka.

Mistet barnet

I samme kapittel som Vendela går inn på Peters angivelige sidesprang med Sheridan, kommer det også fram at hun venter barn med stjernen. Kirsebom skriver videre at hun velger å gi Jon en sjanse etter utroskapen.

Men forholdet skulle ikke holde. Ved en seinere anledning fortalte to av kvinnene som jobbet i huset at Jon Peters hadde vært utro igjen, denne gangen med nettopp Pamela Anderson.

Da bestemte Vendela seg for å forlate alt, selv om hun fortsatte å ha sporadisk kontakt med Jon de kommende åra.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 05.06.2013 SEXISTISK OG KVINNEFIENDTLIG: Britiske tv-seere raste mot denne reklamevideoen med Pamela Anderson. Nå er den blitt forbudt, og er dømt som både sexistisk og kvinnefiendtlig. men heller ikke menn kommer spesielt godt ut av det i videoen. Vis mer

«Da er det slutt. For godt. Jeg flytter ut, legger igjen forlovelsesringen med den svære diamanten. I tillegg til at jeg er sint, skuffet og lei meg, føles det som om hans utroskap er min feil. Er jeg ikke pen nok, er ikke kroppen min fin nok?», spør hun i boka.

Har fridd tidligere

Pamela Anderson og Jon Peters møttes for første gang på Playboy Mansion på 80-tallet. Han hjalp henne den gang med å lansere karrieren hennes og betalte for både dans- og skuespillertimer før hun landet sin første rolle tv-rolle i «Home Improvement» og seinere «Baywatch», skriver Hollywood Reporter.

Peters fridde til henne for første gang i 1990, men da sa Anderson nei.

- Om 30 år betyr ikke aldersforskjellen vår så mye lenger, fortalte han henne den gang, ifølge nettstedet.

Stormfullt kjærlighetsliv

Pamela Anderson har også litt av et turbulent kjærlighetsliv bak seg. Hun har blant annet vært gjennom tre skilsmisser.

I 1995 giftet hun seg med musiker Tommy Lee (57), etter at de bare hadde kjent hverandre i tre måneder. De fikk to sønner sammen før det hele endte i en skilsmisse i 1998.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 24.10.2014 - MAN OVERLEVER: I kveld er Pamela Anderson gjest hos Fredrik Skavlan. Der snakker hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer

Seinere fant hun kjærligheten med musikeren Kid Rock (49). Paret ble sammen og gjorde det slutt flere ganger, før det plutselig ble kjent at de skulle gifte seg i 2006. Seremonien fant sted i St. Tropez, og ikke lenge etter gikk den tidligere supermodellen gjennom en spontanabort.

Ekteskapet var av den svært korte sorten, og november samme år søkte Pamela om skilsmisse.

I 2007 forelsket skuespilleren seg i pokerspilleren Rick Salomon (51), og i kjent stil tok det ikke lang tid før bryllupet sto. Det hele skjedde i Las Vegas. Kun to måneder seinere separerte paret seg, og ekteskapet ble annullert i februar 2008.

Det tidligere ekteparet fant igjen tonen i 2013, og i 2014 valgte hun å gifte seg med Rick for andre gang, men igjen endte det i en skilsmisse.