<strong>HEMMELIG BRYLLUP:</strong> Mandy Moore og Taylor Goldsmith giftet seg i all hemmelighet i helga. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG BRYLLUP: Mandy Moore og Taylor Goldsmith giftet seg i all hemmelighet i helga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mandy Moore og Taylor Goldsmith:

Giftet seg i all hemmelighet

Skuespilleren og forloveden gikk under radaren - slik ga de hverandre sine «ja».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2015 ble det kjent at ekteskapet mellom skuespillerstjerna Mandy Moore (34) og rockestjerna Ryan Adams (44) hadde gått i oppløsning.

Nå skal imidlertid Moore ha blitt smidd i Hymens lenker igjen. Denne gang med musiker Taylor Goldsmith (33), som hun forlovet seg med i september i fjor.

Ifølge kilder til E! skal det hele ha gått rolig for seg under en privat seremoni foran familie og parets nærmeste venner og mandag kveld bekreftet skuespilleren selv bryllupet.

Se dette innlegget på Instagram

11•18•18

Et innlegg delt av Mandy Moore (@mandymooremm)

Bekrefter bryllupet

Med et bilde av seg selv i brudekjole og forloveden, skriver hun det som skal være bryllupsdatoen i bildeteksten.

«18.11.18», skriver hun.

Også Goldsmith har delt bilde fra den lykkelige dagen.

«Vel, det var gøy», skriver han.

Brudgommen har også delt en video hvor han skriver «bestekompisen min viet Mandy og meg».

Bohemsk bryllup

Rundt 50 gjester skal ha blitt vitner til den romantiske begivenheten som fant sted hjemme hos Moore i helga.

Blant gjestene var Moores venninne, skuespiller Minka Kelly, og hennes tidligere kjæreste, «That '70s Show»-stjerna Wilmer Valderrama.

Ifølge HollywoodLife ble vielsen holdt i husets bakgård, og det hemmelige bryllupet begynte like etter solnedgang søndag kveld.

Seremonien skal ha vært boho-inspirert, med tepper plassert rundt alteret. Etter vielsen skal ekteparet og gjestene ha fortsatt festlighetene på The Fig House i Los Angeles.

Dagen før bryllupet ladet Mandy Moore tilsynelatende opp til den store dagen på avslappende vis. Lørdag ble hun nemlig fotografert på vei fra Now Spa i Studio City i L.A.

- Ingen bedre

I et nylig intervju med Glamour snakket Mandy Moore åpenhjertig om forholdet til sin ferske ektemann.

- Han får hjertet mitt til å smelte. Jeg kan ikke se for meg en bedre partner enn han, fortalte hun til magasinet.

I løpet av intervjuet avslørte hun også babyplaner for framtida.

- Han kommer til å bli den mest fabelaktige pappaen. Jeg ser på fortida som en fase jeg måtte gjennom for å komme meg dit jeg er i dag. Jeg hadde gladelig gått gjennom det samme én million ganger hvis det bringer meg til Taylor, uttalte hun.

- Dømt til helvete

Skilsmissen med Ryan Adams i 2015 gikk hardt inn på skuespillerstjerna, som blant annet fortalte i intervjuet med Glamour at hun på den tiden befant seg «i en ond spiral hun ikke kom seg ut av».

I et stort intervju med magasinet Cosmopolitan fortalte 34-åringen at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse, og bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, fortalte hun til magasinet.

Etter bruddet har Adams holdt mer eller mindre tyst om den plutselige skilsmissen. Forrige måned tok han imidlertid bladet fra munnen for første gang, etter det større intervjuet med Moore i Glamour.

- Det var dømt til å gå til helvete fra starten av. Hvis jeg bare hadde husket starten, skrev han blant annet på Twitter.

Saken fortsetter nedenfor.

Ruset seg

Kort tid etter kom det et nytt Twitter-innlegg fra 43-åringen, som seinere ble slettet. Ifølge People skrev Adams i innlegget at han ruset seg så tungt på den tiden at han ikke husker bryllupet mellom han og Moore i 2009.

- Når noen fortalte meg at vi hadde giftet oss trodde jeg at de spøkte. Da innså jeg hvor mange smertestillende jeg hadde tatt. Helt ærlig var det ikke nok til å dempe sjokket, skal han ha skrevet, ifølge nettstedet.

Dagen etter gikk han imidlertid ut med en beklagelse overfor ekskona.

- Jeg beklager for uttalelsene mine, jeg prøvde å være morsom. Men jeg har og vil alltid velge å huske de fantastiske øyeblikkene, skrev han og fortsatte:

- Det er ikke stilig eller greit å bagatellisere det som var. Jeg er glad på alles vegne og gjør mitt beste.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer