Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Debby Ryan:

Giftet seg i all hemmelighet

Disney-stjerna Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de ga hverandre sitt ja på nyttårsaften i fjor.

GIFT: Disney-stjerna Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Disney-stjerna Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespiller Debby Ryan (27), best kjent fra Disney-seriene «Jessie», «The Suite Life on Deck» og Netflix-serien «Insatiable» kommer torsdag med en oppsiktsvekkende avsløring om privatlivet sitt.

I et intervju med Vogue røper nemlig 27-åringen at hun giftet seg med trommeslageren Josh Dun (31) i all hemmelighet på nyttårsaften i fjor.

Bryllupet forklarer stjerneduoen at de planla på bare 28 dager, og at de bestemte seg for å gifte seg samtidig som de ønsket å feire nyttårsaften i Austin.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Fikk satt ting i perspektiv

Overfor motemagasinet forteller Ryan at timingen føltes riktig da hun mistet en nær venn i fjor sommer. Dødsfallet gikk hardt innpå henne, og satt mange ting i perspektiv.

- Det føltes ikke like viktig å vente lenger, å slutte med å være opptatt eller at ting skulle passe perfekt, forteller hun åpenhjertig.

Det hele skjedde kjapt og i det skjulte, men da 27-åringen slapp musikkvideoen med navn «Level of Concern» i april, begynte imidlertid fansen å mistenke at hun og Josh Dun hadde giftet seg.

Spekulasjonene bygget på at Dun, kjent fra gruppa Twenty One Pilots, hadde på seg en ring som kunne minne om en giftering i musikkvideoen.

Til Vogue forteller paret åpent om seremonien.

- Jeg følte at det var en spillkveld hjemme hos oss, og at dette var det ultimate spillet og jeg vant. Jeg husker hver detalj fra hvordan det føltes å gå nedover midtgangen, til hvordan hele kroppen fikk frysninger av å se Debby gå mot meg, minnes Dun.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Danset til langt på natt

Etter å ha gitt hverandre sitt ja, forteller duoen at de danset til langt på natt med venner og familie.

- Da DJ-en måtte stoppe å spille og hotellet trengte plassen sin tilbake, var det fortsatt mange som var i full gang. Til slutt spredte alle seg inn på hotellrommene sine eller gikk til barer på Rainey Street, men en håndfull endte opp på rommet vårt, forteller Ryan.

VELLYKKET BRYLLUP: Debby Ryan og Josh Dun forteller at bryllupsfesten varte til langt på natt. Foto: NTB Scanpix
VELLYKKET BRYLLUP: Debby Ryan og Josh Dun forteller at bryllupsfesten varte til langt på natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ekteparet møttes for første gang tilbake i 2013, og fem år etter gikk Dun ned på kne og fridde til Ryan. Nyheten delte Disney-stjerna den gang på Twitter.

«Jeg sa ja! Vel, teknisk sett sa jeg «DET ER IKKE MULIG», to ganger, men jeg mente ja», skrev hun i Twitter-innlegget.

Ryan har tidligere lettet på sløret om hvordan frieriet fant sted til US Weekly.

- Det var et øyeblikk i livet mitt der jeg var på en veldig fin date med drømmepersonen min, og han tok hånda inn i lomma si og gikk ned på et kne. Det skjedde så raskt, samtidig som det skjedde i sakte film.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen har forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Videre påpekte Ryan at kjæresten hadde lagt merke til hva slags smykker hun liker, og at han dermed hadde funnet den perfekte forlovelsesringen.

- Han visste hva slags form jeg likte, han visste hvilken struktur og at jeg likte gult gull, noe som var en enorm greie for meg. Han designet den ut fra å kjenne meg, fortsatte hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!