Mona Grudt:

Giftet seg i all hemmelighet

Mona Grudt fikk sin Bjørgvin Thorsteinsson.

HEMMELIG BRYLLUP: Mona Grudt kan avsløre at hun giftet seg tidligere i år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
HEMMELIG BRYLLUP: Mona Grudt kan avsløre at hun giftet seg tidligere i år. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av april 2019 kunne tidligere «Miss Universe»-vinner Mona Grudt (50) dele den hyggelige nyheten om at hun hadde forlovet seg med sin islandske kjæreste Bjørgvin Thorsteinsson.

I ettertid har Grudt delt en rekke detaljer om det kommende bryllupet, men som for mange andre, satte coronaviruset en stopper for den store dagen i fjor.

Nå kan imidlertid modellen avsløre i et eksklusivt intervju med Se og Hør at hun og Thorsteinsson har giftet seg i all hemmelighet. Bryllupet fant sted allerede i januar.

- Alt er så usikkert på grunn av de utallige restriksjonene. Det kan jo ta år og dag før det blir mulig å holde en stor bryllupsfest igjen, sier hun i det store intervjuet med Se og Hør.

GIFT: Det er i fredagens utgave av Se og Hør Mona Grudt avslører at hun har giftet seg. Faksimile: Se og Hør
GIFT: Det er i fredagens utgave av Se og Hør Mona Grudt avslører at hun har giftet seg. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Forlovet på bursdagen

Da Thorsteinsson gikk ned på kne for to år siden fortalte Grudt til Dagbladet at hun ble tatt på senga av frieriet.

«Det kom et veldig overraskende frieri da vi hadde overnattet på Britannia Hotell natt til i går», skrev hun i en SMS, og fortsatte:

EKTEPAR: Mona og Bjørgvin er blitt kone og mann. Her fra Se og Hørs kjendisgalla i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKTEPAR: Mona og Bjørgvin er blitt kone og mann. Her fra Se og Hørs kjendisgalla i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

«Jeg hadde bursdag, og vi skulle kose oss med frokost på rommet. Den ble litt mer romantisk enn jeg hadde forventet. Jeg er veldig lykkelig og gleder meg til å gifte meg med Bjørgvin».

Slik møttes de

Det var i mars 2015 det ble kjent at Grudt hadde funnet lykken med Bjørgvin Thorsteinsson. Allerede i februar året etter kom den hyggelige nyheten om at paret hadde blitt samboere. Paret møtte hverandre første gang i 2014 gjennom jobb.

Modellen har tidligere fortalt til Se og Hør hva hun falt for ved mannen.

- 2020 har ikke vært det beste året i historien, sier brudgommen i dette klippet som har gått viralt. Sant, det, kompis! Non Stop-video av Sondre Rahm, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vis mer

- Se på ham da! Jeg falt for hele mannen, sa hun.

Islendingen la heller ikke skjul på at også han er svært fornøyd med å ha kapret en av landets vakreste kvinner.

- Først falt jeg for det ytre, og så oppdaget jeg at hun til og med var vakrere på innsiden. Det trodde jeg nesten ikke var mulig! Vi passer veldig godt sammen, og vi har utrolig god kjemi. Mona er veldig jordnær, humoristisk, snill og omtenksom og litt rampete av og til. Hun kan godt bli mer rampete, sa han til Se og Hør.

Det er liten tvil om at «Miss Universe»-vinneren er på hjemmebane når hun nå har giftet seg og når det gjelder bryllupsplanlegging.

10 ÅR: I anledning deres tiende bryllupsdag deler Prins William og hertuginne Kate denne videoen. Vis mer

Grudt jobber nemlig med bryllup til vanlig. Hun har til og med vigselsrett - og har viet et tjuetalls par. Hun har også sin egen bryllupskanal på YouTube, hvor seerne får tips om alt et bryllup kan inneholde: fra bryllupskjolen, til buketten, ringene og seremonien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer