Kourtney Kardashian og Travis Barker:

Giftet seg i all hemmelighet

Lykken smiler for Kourtney Kardashian og Travis Barker.

GIFTET SEG: Kourtney Kardashian og Travis Barker skal ha giftet seg. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB
GIFTET SEG: Kourtney Kardashian og Travis Barker skal ha giftet seg. Foto: Jordan Strauss / Invision / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kom nyheten om at realitystjerna Kourtney Kardashian (42) og «Blink-182»-trommisen Travis Barker (46) skal ha giftet seg. Det melder kjendisnettstedet TMZ, som har fått det bekreftet av nære kilder.

Bryllupet skal ha funnet sted midt på natten i et bryllupskapell i Las Vegas, som også går under navnet Sin City, bare timer etter at Barker opptrådte live under årets Grammy-utdeling natt til mandag.

Vegas-bryllup

Ifølge TMZ ble det ikke tillatt av paret å ta bilder, men de skal likevel ha tatt med seg sin egen fotograf og hatt sikkerhetsvakter til stede under seremonien.

Kilder knyttet til paret forteller videre til nettstedet at de hadde en ekteskapslisens og presenterte den for kapellets eier, som også var et vitne til bryllupet.

Det skal også ha vært viktig for det verdenskjente Hollywood-paret at en Elvis-imitator viet paret, og utropte dem som mann og kone.

Videre opplyser kildene at dette ikke vil være den eneste seremonien som vil markere at de nå har blitt ektefeller. Det vil også bli flere feiringer etter hvert.

Foreløpig har verken Kardashian eller Barker uttalt seg om bryllupet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer