Bindi Irwin:

Giftet seg i dyrehagen

Steve Irwins datter har giftet seg.

NÅ ER DE GIFT: Bindi Irwin og Chandler Powell giftet seg i Australia Zoo onsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix
NÅ ER DE GIFT: Bindi Irwin og Chandler Powell giftet seg i Australia Zoo onsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag 25. mars, i australsk tid, kunne Bindi Irwin (21) og forloveden Chandler Powell (23) kalle seg for rette ektefolk. Bindi, datter av den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin, annonserte den gledelige nyheten på Instagram.

«25. mars 2020. Vi hadde en liten seremoni og jeg giftet meg med min beste venn. Det finnes ikke ord som kan beskrive mengden kjærlighet og lys som er i hjertet mitt akkurat nå», skriver hun.

Videre forteller hun at de har planlagt dagen i nesten et år, og måtte forandre en god del, da de ikke hadde noen gjester i bryllupet. Hun forteller at selv om beslutningen var vanskelig, var det viktigere å holde folk trygge.

«Vi skulle ønske alle venner og familiemedlemmer kunne vært der med oss, men det er fantastisk at vi kan dele bilder og videoer. Akkurat nå oppfordrer vi verden til å holde på håpet og kjærligheten, noe som vil hjelpe oss framover i denne dype tiden av historien», skriver hun, og fortsetter:

«I dag feiret vi livet og gleder oss over hvert vakre øyeblikk vi delte sammen i hagen vår i Australia Zoo. Mamma hjalp meg med å bli klar, Robert førte meg opp mot alteret, Chandler ble ektemannen min og sammen tente vi lys i pappas minne. Vi delte tårer, smil og kjærlighet. Takknemlig for at vi bor i Australia Zoo som en familie, og for at vi kunne være der for hverandre. Til alle som leser dette - hold dere trygge, hold avstand til andre og husk at kjærligheten vinner», skriver 21-åringen avslutningsvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer