Christina Haack:

Giftet seg i hemmelighet

TV-stjernen skilte seg fra ektemann nummer to i fjor.

MANN OG KONE: Christina Haack og kjæresten gjennom ett år skal ha gitt hverandre sine ja. Foto: Instagram/Christina Haack
MANN OG KONE: Christina Haack og kjæresten gjennom ett år skal ha gitt hverandre sine ja. Foto: Instagram/Christina Haack Vis mer
Publisert

I september avslørte Christina Haack (38), kjent fra serier som «Flip or Flop» og «Christina on the Coast», at hun hadde forlovet seg med sin nye kjæreste, eiendomsmekleren Joshua Hall (41).

Det gjorde realitystjerna ved å dele et innlegg med tre bilder hvor hun og Hall nøt en middag i solnedgangen på ferie i Mexico. På siste bilde kom også en diger ring til syne på hånda hennes.

Innleggets tekst besto bare av fire emojis. Et hjerte, en sikkerhetslås, en nøkkel og en diamantring. I bioen skrev hun også at de var forlovet.

Nyheten om forlovelsen kom bare tre måneder etter at skilsmissen mellom henne og programleder Ant Anstead (42) var ferdigstilt.

«Intim seremoni»

Nå kommer enda en overraskelse fra 38-åringen. Hun og Hall skal nemlig ha gitt hverandre sine ja i all hemmelighet etter å ha vært kjærester i rundt ett år.

Det melder flere amerikanske medier, deriblant People og TMZ, tirsdag.

«De giftet seg i California en gang i løpet av de siste seks månedene, men det er uklart akkurat når», skriver TMZ og fortsetter:

«Vi har blitt fortalt at Christina og Josh vil holde en intim seremoni med gode venner og familie i nær framtid for å feire ekteskapet, men de har allerede giftet seg lovlig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer