Ally McBeal:

Giftet seg med 22 år eldre filmstjerne, kom ut av skapet og psykiske lidelser. Slik gikk det med «Ally McBeal»-stjernene

Noen av skuespillerne hadde sitt store gjennombrudd i den kjente tv-serien.

SEERSUKSESS: «Ally McBeal» var en av de mest populære tv-serier på kanalen Fox på slutten av 90-tallet. Foto: NTB scanpix
SEERSUKSESS: «Ally McBeal» var en av de mest populære tv-serier på kanalen Fox på slutten av 90-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I år er det 20 år siden den første episoden av drama- og komiserien «Ally McBeal» ble sendt på skjermen, som her til lands ble sendt fra 1997 til 2002 på TV 2.

Serien omhandlet livet til den unge advokaten Ally McBeal og hennes kolleger ved advokatfirmaet Cage and Fish i Boston.

Tv-suksessen ble et springbrett for flere av skuespillerne, men hvordan har det egentlig gått med dem etter seriens slutt?

Calista Flockhart (52)

Skuespilleren fra Illinois spilte hovedrollen i den populære serien, en karakter som var kjent for sitt mislykkede kjærlighetsliv og merkelige hallusinasjoner.

Rollen som Ally McBeal ga Calista Flockhart flere priser, blant annet en Golden Globe-statuett for beste kvinnelige skuespiller i 1998.

Etter at «Ally McBeal» ble avsluttet i 2002, fikk Flockhart rollen som Kitty Walker i serien «Brothers & Sisters», som gikk over fem sesonger fra 2006 til 2011.

De siste åra har skuespilleren spilt i flere andre tv-serier, deriblant «Full Circle» og «Supergirl».

Men det er ikke bare i karrieren det har skjedd spennende ting for tv-stjerna. Da hun troppet opp under Golden Globe-utdelinga i 2002, møtte hun nemlig sin store kjærlighet, ifølge E!News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer