Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Raven-Symoné:

Giftet seg med «hemmelig» kjæreste

Disney-stjerna er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Nå deler hun imidlertid den store nyheten om at hun har giftet seg.

HEMMELIGHETSFULL: At Disney-stjerna Raven-Symoné er svært privat er ingen hemmelighet. Dermed overrasker hun stort når hun nå avslører at hun ikke bare har fått seg kjæreste, men også giftet seg. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIGHETSFULL: At Disney-stjerna Raven-Symoné er svært privat er ingen hemmelighet. Dermed overrasker hun stort når hun nå avslører at hun ikke bare har fått seg kjæreste, men også giftet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den prisvinnende amerikanske skuespilleren Raven-Symoné Christina Pearman (34), kjent under navnet Raven-Symoné eller bare Raven, bemerket seg stort i sitt eget show på Disney Channel med navn «That's So Raven ».

34-åringen har også vært å se i «Cheetah Girls»-filmene, «Prinsesse på prøve 2», «For one night» og «All-American Girl».

Det har imidlertid vært nokså stille fra Disney-stjerna de siste åra, men nå overrasker hun stort ved å dele en svært privat avsløring på Instagram-profilen sin.

Skuespilleren er nemlig kjent for å ikke uttale seg om privatlivet sitt.

På Instagram røper 34-åringen nå først og fremst at hun har fått seg kjæreste, men også at hun har giftet seg i all hemmelighet.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Overrasker

«Jeg giftet meg med en kvinne som forstår meg fra irritasjon til glede, fra frokost til nattmat, fra scenen til hjemmet. Jeg elsker deg fru Pearman-Maday!» skriver skuespilleren til et bilde av seg selv sammen med sin utkårede.

Under innlegget strømmer det inn med gratulasjoner til det nygifte paret, blant annet fra skuespillerkollega Kiely Williams (33), kjent fra «Cheetah Girls».

«Ønsker dere begge et liv fylt med kjærlighet, glede og latter», skriver Williams.

«Even Stevens»-stjerna Christy Carlson Romano (36) benytter også anledningen til å gratulere paret.

«Gratulerer Raven!!! Dette er fantastisk! Jeg er veldig glad på deres vegne!», kommenterer Romano, før «Boy Meets World»-stjerna Danielle Fishel (39) følger opp med:

«Gratulerer!! Jeg husker at jeg hørte om planene for denne nydelige seremonien i bakhagen. Ønsker dere begge et liv fylt med forståelse, respekt, kjærlighet og beundring».

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Delte innblikk fra bryllupsdagen

Kort tid seinere delte skuespilleren to nye bilder fra det som kan se ut som bryllupet med sine over to millioner følgere.

På det første bildet viser 34-åringen og kona fram hendene sine, hvor det kan se ut som at de har tatt matchende tatoveringer på hver sin ringfinger.

I det andre Instagram-innlegget takker skuespilleren for all støtte og kjærlighet de har mottatt etter nyheten om giftermålet ble kjent.

Skuespillerens kone har også delt bilder fra den store dagen på sin Instagram-profil. Blant annet av bryllupskaka.

34-åringen hadde på seg en svart skjorte med svarte bukser for anledningen, mens Maday hadde på seg en hvit buksedress med et brudeslør festet i håret.

Se dette innlegget på Instagram

✨✨✨

Et innlegg delt av 𝕄.𝕄. (@mirandamaday)

34-åringen har hele veien vært svært privat om forholdene sine, og det er dermed ukjent hvordan hun møtte sin nåværende kone.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette får ikke seerne se. Nå forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Sto fram

Det var i 2013 at « That's So Raven»-stjerna lettet på sløret om sin seksuelle legning. Beslutningen kom etter at det lenge hadde florert rykter om at skuespilleren hadde innledet forhold til andre kvinner.

34-åringen er kjent for å holde kortene tett til brystet hva gjelder å snakke om privatlivet sitt, men valgte imidlertid å gjøre et unntak som følge av spekulasjonene i form av et innlegg på Twitter.

«Endelig kan jeg gifte meg! Jippi staten! Stolt av dere», var blant det skuespilleren skrev den gang, som følge av at ekteskap mellom to mennesker av samme kjønn ble lovlig.

Til E! News fortalte 34-åringen at hun ikke hadde noen konkrete planer om å gifte seg den gang, men at hun var glad for nyheten om homofilt ekteskap.

ÆRLIG: For snart syv år siden avslørte skuespilleren sin seksuelle legning. Her avbildet i 2018 på den røde løperen til Emmy Awards. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: For snart syv år siden avslørte skuespilleren sin seksuelle legning. Her avbildet i 2018 på den røde løperen til Emmy Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er veldig glad for at homofilt ekteskap nå blir akseptert rundt om i landet. Jeg ble glad da jeg i dag hørte at flere stater nå gjør dette lovlig. Jeg skal på dette tidspunktet ikke gifte meg, men det er godt å vite at jeg kan dersom jeg skulle ønske det, uttalte hun den gang.

I fjor forklarte Disney-stjerna hvorfor hun fortsatt velger å være så privat rundt sitt eget kjærlighetsliv til tross for at hun har stått fram.

- Selv om det var egoistisk av meg å holde hemmeligheten min for meg selv så lenge som jeg gjorde, er jeg veldig glad for at jeg sto fram, sa 34-åringen til Variety, og la til at hun håpet at hun kunne hjelpe andre til å føle seg mer komfortable.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!