Ellie Goulding:

Giftet seg på kongelig vis

Ellie Goulding og Caspar Jopling ga hverandre sine ja i historisk middelalder-katedral.

GIFT: Artist Ellie Goulding giftet seg i helga med kjæresten Caspar Jopling i et storslått bryllup i katedralen av York. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Artist Ellie Goulding giftet seg i helga med kjæresten Caspar Jopling i et storslått bryllup i katedralen av York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I august 2018 gikk det ut en tradisjonell kunngjøring i den britiske avisa The Times om at Elena Goulding skulle gifte seg med Caspar Jopling. Det tok likevel ikke lang tid før kjendismediene skjønte at det var sangstjerna Ellie Goulding (32) som skulle smis i hymens lenker.

Etter ett år som forlovet, ga paret i helga hverandre sine ja i en storslått vielse i en av Nord-Europas største gotiske katedraler, York Minster, i den engelske byen Yorkshire.

Det var altså ikke spart på noe da den britiske artisten og kunsthandler-kjæresten ble erklært mann og kone, og blant de mange celebre gjestene fantes det både kongelige og andre stjerner.

Middelalder-detaljer

Artisten, som står bak en rekke kjente kjærlighetslåter som «Love Me Like You Do» og «How Long Will I Love You», gikk opp det lange kirkegulvet i en fotsid, elegant brudekjole fra motehuset Chloé.

Kjolen hadde lange ermer og høy krage, og var spesialtilpasset den kjente middelalderkatedralen hvor bryllupet fant sted. Det nygifte parets initialer var også brodert inn på brudens lange slør, og Goulding har selv vært svært involvert i designet av brudekjolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer