Eli Kari Gjengedal:

Giftet seg på nyttårsaften midt i slalåmbakken

Ble viet av ordføreren.

GIFT: Værmelder Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegård giftet seg midt i slalåmbakken på Geilo av ordfører Ann Sire Fjerdingstad. Foto: Privat.
GIFT: Værmelder Eli Kari Gjengedal og Tom Saxegård giftet seg midt i slalåmbakken på Geilo av ordfører Ann Sire Fjerdingstad. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For mange handler nyttårsaften om å takke for det gamle året, og ønske det nye året velkommen. Gjerne med nyttårsforsett og blanke ark i tankene.

For TV 2s værmelder Eli Kari Gjengedal (46) ble feiringen gjort på en helt spesiell måte.

Midt i slalåmbakken på Geilo ble nemlig Gjengedal og ektemannen Tom Saxegård (48) viet av ordfører Ann Sire Fjerdingstad, og gikk dermed inn i det nye året som nygift.

- Det var veldig stemningsfullt. Så gøy å gjøre det under fyrverkeri og midt i en snøbyge, forteller værmelderen til Dagbladet.

Det var Bygdeposten som først omtalte saken.

Gjengedal og Saxegård giftet seg allerede våren 2014 i Las Vegas, men vielsen ble ikke godkjent av norske myndigheter. Den gang var også ordføreren til stede.

- For oss var jo dette en formalitet. Vi giftet oss jo i Las Vegas i 2014. Men gøy å gjøre litt ut av det og ekstra koselig at Ann, som er en venn og var i Las Vegas, kunne gjøre det for oss, forteller en nygift Gjengedal til Dagbladet.

Første vielsen

For ordfører Fjerdingstad var også dette en helt spesiell kveld. I 2018 trådte nemlig den nye regelen om at kommunene tar over oppgaven å vie par som vil gifte seg borgerlig. Tidligere har det vært tingretten som har gjort dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer