Thor Haavik:

Giftet seg

Den tidligere «Farmen»-deltakeren giftet seg.

GIFT MANN: Thor Haavik, kjent for sin deltakelse i «Farmen», giftet seg med Julie Teige lørdag 10. juni. Foto: Nils Kvalvik
GIFT MANN: Thor Haavik, kjent for sin deltakelse i «Farmen», giftet seg med Julie Teige lørdag 10. juni. Foto: Nils Kvalvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det duket for bryllupsvielse i Egersund kirke, da Thor Haavik (29), best kjent som «Farmen-presten», giftet seg med sin Julie Teige (24). Etter å ha gitt hverandre sine ja, kan de nå kalle seg mann og kone.

Teige er Haaviks første - og nå forhåpentligvis siste - kjæreste, og han har ikke lagt skjul på at han føler seg heldig.

Da Dagbladet slo av en prat med Haavik før bryllupet, var det mange tanker og følelser i spill.

- Det har nok ikke helt gått opp for meg hvor stort dette er, erkjente han overfor Dagbladet.

Det er heller ikke hvem som helst som viet det nye ekteparet. Det var nemlig Olav Dørdal, som var ungdomsprest for Haavik på hjemplassen Loddefjord utenfor Bergen, som hadde det ærefulle oppdraget.

I tillegg til at 130 gjester er invitert til middagen, har Haavik også sagt at alle som ønsket å overvære vielsen i kirka, var velkommen til å gjøre det.

- Ja, alle er velkomne til å dele den stunden med oss. Vi synes det er en fin måte å samle folk til kirken, og håper det blir Gud til ære og til glede for alle til stede. Vi håper at alle som har lyst og bor i nærheten tar turen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer