«Farmen» 2019:

Gift­sjokk på «Farmen»

«Farmen»-deltakere vurderer politianmeldelse etter dramatisk sabotasjestunt.

BRUKTE TERPENTIN: Denne uka tar en av «Farmen»-deltakerne et drastisk grep i forsøk på å sabotere ukesoppdraget. Foto: TV 2 / Espen Solli
BRUKTE TERPENTIN: Denne uka tar en av «Farmen»-deltakerne et drastisk grep i forsøk på å sabotere ukesoppdraget. Foto: TV 2 / Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Konkurransen begynner å tilspisse seg i årets «Farmen», og denne uka oppstår det en hendelse inne på gården, som skapte både furore og redsel blant flere av deltakerne.

Etter det Dagbladet kjenner til helte en av reality-profilene terpentin over deler av matlageret - i et forsøk på å sabotere ukesoppdraget. Av hensyn til programinnhold velger Dagbladet å anonymisere deltakerne som uttaler seg i denne saken.

- Personen ville ødelegge ukesoppdraget, og gikk derfor etter maten vår. Jeg forsøkte å stoppe vedkommende ved å si at personen kunne gjøre noe annet enn å helle terpentin over kornet vårt. Det er jo for faen livsfarlig dersom noen hadde spist det, sier en av dem til Dagbladet.

- Risikere politianmeldelse

Ifølge Store norske leksikon er det ved terpentinforgiftning blant annet fare for bevisstløshet, i tillegg til mulige lever-, nyre-, blod- og hjerteskader. Ovennevnte deltaker forklarer at sabotasjeoppdraget resulterte i diskusjoner om potensiell politianmeldelse.

- Jeg sa at h*n ikke måtte finne på å gjøre det, at vedkommende kunne risikere å bli politianmeldt for å ha forgiftet deltakerne. H*n gjorde det likevel, og dermed var ni kilo med bygg ødelagt. Jeg tror ikke vedkommende tenkte over konsekvensene - at det kunne skade deltakerne. Jeg gikk rett til produksjonen og sa fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer