Ricky Martin

Gigantsøksmål etter incest-anklager

Artisten slår hardt tilbake med et søksmål på 20 millioner dollar mot nevøen som anklaget ham for incest.

SAKSØKER: Living La Vida Loca-sangeren Ricky Martin har saksøkt sin egen nevø. Foto: REUTERS/Danny Moloshok
SAKSØKER: Living La Vida Loca-sangeren Ricky Martin har saksøkt sin egen nevø. Foto: REUTERS/Danny Moloshok Vis mer
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): I starten av juli ble det kjent at artist Ricky Martin (50) hadde blitt anklaget for vold i nære relasjoner. Han ble også anklaget for incest, ettersom det var hans 21 år gamle nevø som kom med anklagene.

Seinere samme måned ble det imidlertid kjent at Martins nevø trekker tilbake anklagene mot artisten.

Nå slår artisten hardt tilbake med et søksmål mot nevøen på 20 millioner dollar (over 200 millioner kroner), melder TMZ.

- Forfulgt

Søksmålet ble levert inn i San Juan i Puerto Rico onsdag. Martin hevder at nevøen forsøker å «henrette» ryktet hans. Han skriver også i søksmålet at han er blitt «forfulgt, beleiret, trakassert og utpresset av en feiltilpasset person».

Nevøen hevdet i juli at han og Martin hadde hatt et sju måneder langt romantisk forhold, og at det var artisten som begynte å forfølge og trakassere ham da det tok slutt. Dette avviser Ricky Martin på det sterkeste.

Nevøen søkte også om et besøksforbud, men trakk seinere dette tilbake.

- Dessverre så sliter personen, som kommer med disse anklagene med dype mentale helseproblemer. Ricky Martin har, selvsagt, aldri - og ville aldri - vært involvert i noen form for seksuelt eller romantisk forhold med nevøen sin, sa artistens advokat Marty Singer til People i juli.

VIL HJELPE: Ricky Martin bruker kjendisstatusen sin til å starte "Llama y Vive" eller "Ring og Lev", en kampanje som vil forhindre menneskehandel fra Latin-Amerika. Vis mer

Trusler

Ifølge det nye søksmålet, som TMZ omtaler, har nevøen fortsatt å trakassere artisten.

Blant annet skal han ha begynt å sende meldinger til Martin på Instagram med trusler om å «henrette ryktet og integriteten hans» dersom han ikke fikk penger.

Martin sier også at nevøen skal ha bombardert ham med meldinger - noen ganger mer enn ti hver dag i fire måneder.

Ifølge søksmålet skal nevøen også ha lagt ut Martins telefonnummer på Instagram.

I søksmålet hevder Martin at anklagene har kostet ham flere forretningsavtaler vært flere millioner dollar. Nå krever han 20 millioner dollar for å kompensere for disse tapene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer