Gigi Hadid:

Gigi Hadid ofrer medisinen sin for karrieren

Den amerikanske supermodellen lar karrieren gå foran alt. 

POPULÆR: Gigi Hadid har nærmere 27 millioner følgere på Instagram og er en av verdens mest kjente supermodeller. Foto: Anthony Behar/ NTB Scanpix
POPULÆR: Gigi Hadid har nærmere 27 millioner følgere på Instagram og er en av verdens mest kjente supermodeller. Foto: Anthony Behar/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gigi Hadid (21) er en av de mest ettertraktede modellene i USA og Europa for tida, men til tross for suksessen og populariteten, er det mye vi ikke vet om den unge stjerna.

I et intervju med Elle nylig avslører modellen at hun har problemer med skjoldbruskkjertelen, men at hun ikke tar medisinene sine.

- Jeg har stoffskifteproblemer, men har ikke tatt medisiner på to år. Jeg vil ikke miste flere kilo og ha musklene på rett sted før jeg skal delta på Victoria Secret-showet, sa Hadid i intervjuet som ble gjort før det årlige undertøysshowet som ble spilt inn natt til 1. desember.

I januar 2015 ble Gigi kåret til «Model of the Year» av Daily Front Row.
I januar 2015 ble Gigi kåret til «Model of the Year» av Daily Front Row. Vis mer

I det samme intervjuet forteller modellen at hun vil ta en pause fra sosiale medier i tiden framover. Hadid følges av nærmere 27 millioner på Instagram.

- Jeg tar en måned pause. Jeg skal ikke slette kontoen min, bare skru av appene. Fremover kommer jeg til å ta en pause når jeg føler for det, og når jeg kommer tilbake, håper jeg folk vil fortsette å følge meg. Hvis folk blir sure for det, er de ikke verdt å ha som følgere, sier hun.

Vokste opp i Los Angeles

Gigi Hadid er født og oppvokst i Los Angeles, men etter videregående flyttet hun til New York for å satse på modellkarrieren. I januar 2015 ble hun kåret til «Model of the Year» av Daily Front Row.

I oktober fikk Gigis lillesøster Bell, som også jobber som modell, prisen for «Samlet for en Lyme-fri verden» av den Globale Lyme-alliansen. Gigi er nemlig ikke den eneste som har slitt med sykdom i familien.

Lillesøsteren til Gigi, Bella Hadid, har også satset på en modellkarriere. Foto: Marechal/Domine/Zabulon/ABACAPRESS/ NTB Scanpix
Lillesøsteren til Gigi, Bella Hadid, har også satset på en modellkarriere. Foto: Marechal/Domine/Zabulon/ABACAPRESS/ NTB Scanpix Vis mer

Lillesøsteren mottok prisen i New York sammen med sin mor Yolanda Hadid, som er kjent fra «The real housewives of Beverly Hills», og faren Mohamed Hadid som jobber som eiendomsutvikler.

- Livet er ikke alltid slik det ser ut, og det vanskeligste med denne reisen har vært å bli dømt for hvordan du ser ut fremfor hvordan du føler deg, sa hun fra scenen ifølge Fox news.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer