«Luksusfellen»:

Gikk fra hverandre etter at «Luksusfellen» kom på besøk

- Begeret hadde vel rent over lenge før «Luksusfellen» kom på besøk.

«LUKSUSFELLEN»: Marikken Muri og Christer Folgerø får sjokkbeskjed fra «Luksusfellen» om at de risikerer å tvangselge boligen. På tre uker må de skaffe nesten 300 000 kroner. Video: TV 3 Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Luksusfellen»-ekspertene Hallgeir Kvadsheim (48) og Lene Drange (27) er i kveldens episode på Askøy utenfor Bergen. Der møter de det unge samboerparet Christer Folgerø (24) og Marikken Muri (22), som har havnet i en skikkelig økonomisk knipe.

Folgerø jobber fulltid som murer, mens Muri jobber deltid som barne- og ungdomsarbeider. De har to barn sammen.

I episoden forteller Folgerø at han tok opp tre kredittkort da han var 19 år gammel, og at han etter hvert mistet kontrollen over forbruket sitt. Pengene gikk blant annet til fest, snus og taxi.

Selv tror han at han i dag har en gjeld på 400 000 kroner, i tillegg til boliggjeld. Men det viser seg at han skylder mer penger enn som så.

Muri uttrykker frustrasjon over situasjonen, og forteller til ekspert Lene Drange at hun har vurdert å gå fra Folgerø dersom ting ikke bedrer seg. 22-åringen ante nemlig ingenting om kjærestens økonomiske problemer da de møtte hverandre for flere år tilbake.

Saken fortsetter nedenfor.

Holdt gjelden skjult

Det var først da hun åpnet et brev som kom i posten, der det kom fram at samboeren hadde tatt opp et forbrukslån på 150 000 kroner, at hun fikk nyss om situasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer