«Kompani Lauritzen»:

- Gikk ikke å kombinere

Derfor er ikke befalet med i årets sesong.

BEFALET: Mari Thorsen (ytterst til venstre) har vært å se de foregående sesongene av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2
BEFALET: Mari Thorsen (ytterst til venstre) har vært å se de foregående sesongene av «Kompani Lauritzen». Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Annonse

Årets sesong av «Kompani Lauritzen» er godt i gang, og flere kjente ansikter skal jobbe mot å bli den beste versjonen av seg selv.

Dette mens befalsteamet leder dem med en stødig hånd gjennom de ulike oppgavene.

Etter flere sesonger er seerne også blitt kjent med gjengen med oransje beret, og flere har kanskje lagt merke til at det er en av dem, Mari Thorsen (26), som ikke er med i årets sesong.

Til TV 2 forteller Thorsen hvorfor hun ikke er å se i «Kompani Lauritzen» denne gangen.

Det blir tårevått da deltakerne skal få sin første tilbakemelding i Kompani Lauritzen. Video: TV 2. Vis mer

- Jeg er ikke med i årets sesong på grunn av at jeg hadde oppstart på studiet i den tiden, med obligatorisk oppmøte. Det gikk derfor ikke å kombinere dette, sier hun til nyhetsnettstedet. Thorsen studerer paramedisin.

Videre understreker befalet at pausen fra tv-programmet ikke nødvendigvis betyr at hun aldri dukker opp i «Kompani Lauritzen» igjen.

- Jeg håper absolutt at jeg kan være med på en sesong ved en seinere anledning, men per nå passer det dårlig med studiene, sier hun til TV 2.

For et par år siden ble det kjent at Thorsen fikk beskjed om at hun hadde lymfrekreft kun måneder før innspilling.

Agnete Husebye blir pinlig berørt da hun og flere av de andre rekruttene får en lærepenge i Kompani Lauritzen. Video: TV 2 Vis mer

Overfor TV 2 bekrefter hun at fraværet ikke har noe med sykdom å gjøre, og at hun er frisk.

Flere kurer

Befalet måtte i 2020 gjennom seks cellegiftkurer over en periode på 12 uker, og da innspillingen gikk i gang var det ikke lenge siden hun hadde avsluttet den siste.

- Derfor merket jeg at jeg var i veldig dårlig form. I det første programmet skulle deltakerne gjennom fysiske tester, og det var egentlig jeg som skulle ta dem med ut i oppvarming og demonstrere det de skulle gjennom. Men jeg klarte ikke, sa Thorsen til Dagbladet i april for to år siden.

I samme intervju kunne hun fortelle at hun er friskmeldt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer