Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Gikk ned på kne første gang han møtte kona

Nick Jonas og Priyanka Chopra avslører detaljer om det mye omtalte forholdet.

NYGIFT: Nick Jonas og Priyanka Chopra giftet seg tidligere denne måneden. Nå har de gitt sitt første intervju som ektepar. Foto: NTB scanpix
NYGIFT: Nick Jonas og Priyanka Chopra giftet seg tidligere denne måneden. Nå har de gitt sitt første intervju som ektepar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

1. desember meldte utenlandske medier, deriblant People, at popstjerna Nick Jonas (26) og skuespilleren Priyanka Chopra (36) omsider hadde gitt hverandre sine «ja» i Chopras hjemland, India.

I forkant av bryllupet var det knyttet store forventninger til bryllupet, som inneholdt to seremonier. En var på indisk vis, mens den andre var tradisjonelt amerikansk.

Både før og etter det storslagne bryllupet var mye oppmerksomhet rettet mot stjerneparet. Ikke bare var det aldersforskjellen flere hengte seg opp i, men mange hadde også en mening om at duoen gikk for fort fram i forholdet.

I mai ble det kjent at Jonas og Chopra hadde startet å date, og i august bekreftet stjerneparet forlovelse. Nå er de som nevnt også gift.

I et større intervju med Vogue avslører Chopra at Jonas fridde allerede første gang duoen møttes.

Fridde ved første møte

Ifølge det nygifte paret fant «frieriet» sted 4. mars i fjor under Vanity Fair sin Oscar-fest, hele åtte måneder før det ble kjent at duoen datet, og omtrent ett og et halvt år før de avslørte at de var forlovet.

Til Vogue forteller Jonas at det var nettopp der de møtte hverandre for første gang. Iført en fløyelsdress sto Jonas i baren da han fikk øye på Chopra i en sort, fotsid kjole.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer