Bianca Ingrosso:

Gikk på boligsmell

I programmet «Wahlgrens värld» avslører Bianca Ingrosso (24) at hun tapte mye penger på salget av sin forrige leilighet.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En av Sveriges største influensere, Bianca Ingrosso (24), avslører at hun gikk på en skikkelig boligsmell tidligere i år. Avsløringen kommer fram i den nyeste episoden av suksesserien «Wahlgrens värld», som følger Ingrosso og hennes familie.

Det var i januar at hun fortalte at hun skulle flytte fra leiligheten på Norra Djurgårdsstaden til en leilighet på Östermalm i Stockholm.

Tapte penger

For drømmeleiligheten punget hun ut i overkant av ni millioner svenske kroner, har hun tidligere avslørt. Nå avslører hun at hun tapte mye penger på salget av den forrige leiligheten.

- Jeg kommer til å selge leiligheten min for mye mindre enn jeg kjøpte den for. Prisen kommer til å gå ned, og da kan man tenke: «Skal jeg ikke vente med å selge, for å se om det kommer bedre tider?» Men nei, jeg orker ikke, sier hun i programmet ifølge Expressen.

Det var imidlertid en fornøyd Ingrosso som forlot eiendomsmekleren etter å ha signert de nødvendige papirene for boligsalget.

- Det er klart at jeg er glad. Leiligheten er solgt for mindre enn jeg kjøpte den for, men nå skal jeg feire med middag, forteller hun i programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer