Bianca Ingrosso:

Gikk på boligsmell

I programmet «Wahlgrens värld» avslører Bianca Ingrosso (24) at hun tapte mye penger på salget av sin forrige leilighet.

WAHLGRENS VERDEN: Bianca Ingrossos største ønske, er å finne en fyr som moren, Pernilla Wahlgren, kan ligge med. Da vi møtte dem i Sverige, var det stor begeistring for spesielt én av de norske kjendisfyrene vi viste frem. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En av Sveriges største influensere, Bianca Ingrosso (24), avslører at hun gikk på en skikkelig boligsmell tidligere i år. Avsløringen kommer fram i den nyeste episoden av suksesserien «Wahlgrens värld», som følger Ingrosso og hennes familie.

Det var i januar at hun fortalte at hun skulle flytte fra leiligheten på Norra Djurgårdsstaden til en leilighet på Östermalm i Stockholm.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Tapte penger

For drømmeleiligheten punget hun ut i overkant av ni millioner svenske kroner, har hun tidligere avslørt. Nå avslører hun at hun tapte mye penger på salget av den forrige leiligheten.

- Jeg kommer til å selge leiligheten min for mye mindre enn jeg kjøpte den for. Prisen kommer til å gå ned, og da kan man tenke: «Skal jeg ikke vente med å selge, for å se om det kommer bedre tider?» Men nei, jeg orker ikke, sier hun i programmet ifølge Expressen.

Det var imidlertid en fornøyd Ingrosso som forlot eiendomsmekleren etter å ha signert de nødvendige papirene for boligsalget.

- Det er klart at jeg er glad. Leiligheten er solgt for mindre enn jeg kjøpte den for, men nå skal jeg feire med middag, forteller hun i programmet.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Avslørte inntekt

Influenseren har sannsynligvis nok til salt i grøten til tross for prisnedgangen. Tidligere har hun fortalt at hun fakturerer for mer enn 400 000 kroner i måneden.

Selv aner hun imidlertid ikke hvor mye penger hun har på kontoen.

- Jeg har en økonomiansvarlig, for det er noe jeg ikke kan om, fortalte hun til Dagbladet tidligere denne måneden.

24-åringen har forståelse for at folk er nysgjerrig på hennes privatøkonomi.

- Jeg er så besatt av andres penger, også. Hvis jeg hadde visst hvor man kunne se andres saldo, så hadde jeg gått inn og «stalket» i hjel hvert eneste menneske. Jeg er helt besatt av å vite hva folk tjener og bruker penger på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer