Gikk på det meste ned 18 kilo på «Farmen»: - Jeg raste ned i vekt

Slik påvirket gårdsoppholdet kroppen til «Farmen»-deltakerne.

PÅ HELSA LØS? Menneskene som deltar på «Farmen» må innrette seg etter våre forfedres levekår. Omstillingen har ikke bare vært enkel for årets deltakere. Foto: Espen Solli / TV 2
PÅ HELSA LØS? Menneskene som deltar på «Farmen» må innrette seg etter våre forfedres levekår. Omstillingen har ikke bare vært enkel for årets deltakere. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Puppene mine har faktisk krympet masse etter oppholdet. Det er kanskje like greit, fniser «Farmen»-profilen Eunike Hoksrød (39).

I likhet med flere av sine meddeltakere, utslåtte som gjenværende, gjennomgikk Tønsberg-kvinnen en rekke kroppslige forandringer både underveis og etter tv-oppholdet.

Hoksrød er blant de fem siste deltakerne som fortsatt kjemper om tilværelsen på tv, og har dermed kommet til sin tiende uke med full isolasjon fra det moderne 2017.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer