Maiken Wahlstrøm Nilssen:

Gikk på smell etter «Farmen kjendis»: - Tøffere enn jeg hadde trodd

Maiken Wahlstrøm Nilssen måtte gå i seg selv etter samlivsbruddet.

NY HVERDAG: Modell Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) har dratt god nytte av «Farmen kjendis»-oppholdet. Tida etter tv-deltakelsen har riktignok ikke bare vært enkel. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
NY HVERDAG: Modell Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) har dratt god nytte av «Farmen kjendis»-oppholdet. Tida etter tv-deltakelsen har riktignok ikke bare vært enkel. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Maiken Wahlstrøm Nilssen (27) har hatt nok å holde fingrene i etter deltakelsen i «Farmen kjendis». Tv-opptredenen har sørget for at modellkarrieren har skutt fart, og snart setter den tidligere «Top Model»-profilen kursen mot USA og nye prosjekter.

- Jeg er veldig glad i Norge, men Oslo blir for lite. Jeg må ut og bort, jeg vil oppleve mer av verden og mennesker. Det føles endelig riktig å dra, forteller hun til Dagbladet.

27-åringen legger også bak seg en anstrengende periode når hun tar med flyttelasset til andre siden av dammen.

Krevende

Tidligere i år ble det kjent at hun og samboeren hadde gått hver til sitt. De to var kjærester da «Farmen kjendis» ble spilt inn i nærheten av svenskegrensa ved Halden i fjor sommer, men hadde endt forholdet da programmet kom på tv i januar.

Bruddet ble en langt mer krevende prosess enn 27-åringen hadde sett for seg.

- Det var mye tøffere enn jeg trodde det ville bli, og jeg trodde jeg ville takle det annerledes, forteller hun åpenhjertig.

Frykten for å miste kontakten med mennesker hun er glad i, gikk hardt inn på Wahlstrøm Nilssen. Samtidig lærte hun mye underveis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer