«Norges nye megahit»:

Gikk til topps

Truls Svendsen og Charlotte Smith kunne dra seirende hjem etter «Norges nye megahit»-finalen.

SPOILER: Her avsløres vinneren av Norges nye megahit. Video: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet oppdaterer saken!

Det splitter nye TV 2-programmet «Norges nyte megahit »har allerede gjort sitt inntog på Spotifys norske topplister. Blant annet har TV-profil og tidligere snowboardkjører Helene Olafsen (31) gått rett til topps på den norske topp 50-lista med låta Ludvig Daae.

I programmet skal seks kjendiser forsøke å lage en megahit, med hjelp av erfarne produsenter og artister. Hver uke har én kjent profil forlatt programmet, etter å ha blitt stemt ut av seerne og dommerne. Under forrige ukes semifinale var det Maria Stavang som måtte reise hjem.

Stakk av med seieren

Til slutt var det Truls Svendsen (49) og samboeren Charlotte Smith som kunne kalle seg vinneren av «Norges nye megahit».

De vant med julelåta «Når julefreden senker seg», som fikk to seksere på terningene fra dommerne.

Det etter å ha konkurrert tappert mot Odd-Magnus «Odda» Williamson (41), Abubakar «Abu» Hussain (34), Martine Lunde (25) og Oskar Westerlin (23) og Helene Olafsen (31) som kjempet om seieren under kveldens finale.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.