Geri Halliwell:

«Ginger Spice» i sorg

Mistet broren.

I SORG: Geri Halliwell, kjent fra jentegruppa Spice Girls, mistet forrige uke storebror Max. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB
I SORG: Geri Halliwell, kjent fra jentegruppa Spice Girls, mistet forrige uke storebror Max. Foto: Ken McKay / ITV / REX / NTB Vis mer
Publisert

Geri Halliwell (49), kanskje bedre kjent under artistnavnet «Ginger Spice», ble for alvor verdenskjent som medlem i jentegruppa Spice Girls på 90-tallet.

Da gruppa gikk i oppløsning i 1998 var det spesielt én person som sto ved hennes side som en viktig støttespiller - broren Max Halliwell (54). Blant annet dro søskenparet til Paris bare kort etter for å få en pause fra rampelyset.

Onsdag i forrige uke fikk hun den knusende nyheten om at storebroren var blitt funnet død.

TAKKET NEI: I år hadde 90-tallsgruppa «Spice Girls» en gjenforeningsturné, men én av jentene valgte å utebli. Nå forklarer hun hvorfor. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

- En vanskelig tid

Forrige uke befant 49-åringen seg i Qatar, der hun var med ektemannen Christian Horner (49). Han er teamsjef for Formel 1-laget Red Bull Racing, og har blant annet vært å se i tre sesonger av Netflix-suksessen «F1: Drive to Survive».

Turen ble imidlertid brått avsluttet, da hun fikk beskjeden om at Max hadde gått bort etter at han kollapset i sitt eget hjem. Han ble 54 år gammel.

49-åringens talsperson forteller til The Sun at familien ønsker ro.

- Som du kan tenke deg er dette en vanskelig tid, og vi ønsker å be om respekt for familiens privatliv framover.

Popstjerna har foreløpig ikke uttalt seg selv om dødsfallet.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

Politiet ble kalt inn i morgentimene onsdag 17. november for å gjøre en velferdssjekk i et hjem i Berkhamsted, opplyser politiet i Hertfordshire i en uttalelse.

De legger til at mannen ble funnet og umiddelbart fraktet til sykehuset for behandling, men at livet hans ikke sto til å redde. Politiet har ingen mistanke om at noe kriminelt har skjedd.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer