Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gir helseoppdatering etter ulykka

- Tar hensyn til at jeg ikke er helt frisk.

PÅ BEDRINGENS VEI: Triana Iglesias havnet i en alvorlig ulykke under innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i starten av juni. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne etter sykehusinnleggelsen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ BEDRINGENS VEI: Triana Iglesias havnet i en alvorlig ulykke under innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i starten av juni. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne etter sykehusinnleggelsen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I starten av måneden ble det kjent at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) hadde skadet seg stygt under en ridetur på «Farmen kjendis»-gården.

Som følge av ulykka pådro Iglesias seg flere ribbeinsbrudd og indre blødninger, og i og med at skadene var såpass alvorlige kunne hun ikke returnere til gården, der den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i disse dager spilles inn.

Nå har Iglesias delt flere videoer av seg selv på Instagrams historiefunksjon, der hun gir følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne.

- Skal fortsatt gro

37-åringen ser ut til å være på bedringens vei etter den alvorlige ulykken inne på «Farmen»-gården.

- Herregud, tusen takk for alle de fine meldingene jeg får, jeg får fortsatt så masse fine meldinger av dere. Nå er jeg blitt så mye bedre. Jeg har jo knekt fem ribbein, så det er fortsatt en del ribbein som skal gro, sier Iglesias i videoen.

«FARMEN KJENDIS»: Deltakerne til den fjerde sesongen av «Farmen Kjendis» er klar, og vi blir litt bedre kjent med gjengen. Vis mer

- Men levra og milten og lungene har grodd, og jeg har det bra. Det er litt vondt enda, men nå gjør jeg litt ting hver dag. Jeg tar det fortsatt veldig rolig og tar hensyn til at jeg ikke er helt frisk.

Videre forteller Iglesias at hun har begynt å gå igjen, og at hun prøver å gjøre koselige ting som å sole seg og bade. Det er tydelig at Iglesias setter stor pris på støtten hun har fått etter ulykka.

View this post on Instagram

When “Paradise Hotel” is over for this year, so you need to figure out a new way to get all the attention. 😜 Joking aside.... I am So grateful for my body. I am So grateful for my health. I am So grateful for my life. Life is a crazy mix of all the beautiful love and pain mixed up into the magical amazing moments called life, and I am so grateful for every present moment. A couple of days ago I had a forceful blow to my abdomen, 5 fractured ribs, a ruptured spleen and injured liver. My lung punctured and made it difficult to breath for a while there. All in all I had a bad accident, but now - laying here at the hospital, I feel very grateful, lucky and strong. I know that I was in the right place at the right time because every moment is perfect / Alt er til enhver tid helt perfekt.... We are all challenged sometimes, it’s ok. It’s natural, we are nature. And all of the seasons are just as valuable. Whatever is happening - Surrender, and just allow it. There is so much trust in the flow of life. The last two weeks at #Farmenkjendis have been absolutely fantastic. I met some amazing people and had a really cool experience. Now I just have to heal completely - and I will. I have been taken care of by very good people at the hospital, so I am in good hands. My family, friends and fiancé have been such great support. And I also really appreciate all the love and support I have received by messages the recent days. I feel the Love. Now I look forward to getting back on my feet really really soon. 🤸🏾‍♂️💪🏽❤️ From TV2.no: “Et team fra produksjonsselskapet så deler av hendelsen. De forsøkte å gi hjelp og avklare skaden, og lege, ambulanse og produksjonsledelse ble kontaktet. På Kongsvinger sykehus ble det avklart at Triana hadde ribbensbrudd og mulige indre skader. Hun ble fløyet videre med luftambulanse til Ullevål sykehus rett etter midnatt. Skadene Triana pådro seg var så alvorlige at det det dessverre var umulig for henne å fortsette videre på Farmen kjendis.” (https://www.tv2.no/underholdning/10654264/) Thank you for having me TV2 Farmen.

A post shared by Triana Iglesias (@trianaiglesias) on

- Også får jeg så mye fine meldinger av dere. Dere er best, jeg er så glad i dere. Herregud jeg blir så glad, avslutter hun.

Dagbladet har vært i kontakt med presseansvarlig for «Farmen kjendis» i TV 2, Alex Iversen, som ikke ønsker å gi noen ytterligere kommentar.

Dypt takknemlig

Også noen få dager etter ulykken takket Iglesias for all støtten hun hadde fått etter at hendelsen ble kjent. I et innlegg på sin Instagram-profil delte hun et bilde med påfølgende tekst:

- Jeg sender dere masse kjærlighet gjennom skjermen akkurat nå, og innen du er ferdig med å lese dette vil du ha mottatt en liten pakke med fred og kjærlighet. Bare hyggelig.

Til bildet uttrykte Iglesias seg også med egne ord om varmen hun hadde mottatt.

- Kjære følgere. Dere er alle vakre som f***. Jeg skulle ønske jeg kunne klemme hver og en av dere for lykkønskningene og god bedring-meldingene dere har sendt. Jeg føler meg helt overveldet og så takknemlig. Jeg elsker dere alle, skrev hun, og avsluttet med sitatet «may your cup overflow with peace, love and pure awesomeness», som på norsk kan oversettes til: «må koppen din renne over av fred, kjærlighet og ren kulhet».

SKADET: Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Nå er hun endelig på bedringens vei. Foto: Morten Eik
SKADET: Triana Inglesias havnet på sykehus etter en ulykke på realitygården. Nå er hun endelig på bedringens vei. Foto: Morten Eik Vis mer

Hyllest til kroppen sin

Denne ukas oppdatering kom kort tid etter at 37-åringen delte et bilde på Instagram-profilen sin der hun uttrykte takknemlighet for kroppen sin.

- Kjære kropp: Beklager for alle gangene jeg skjemtes deg, og for gangene jeg ikke hørte på deg. Takk for at du kommer deg så fort. Takk for at du alltid tjener meg. Takk for at jeg får kysse og klemme de menneskene jeg elsker, skrev Iglesias.

- Takk for at du lar meg puste uten å tenke to ganger. Og for at du lar meg se, tenke, lære og si det jeg vil. Takk for at du bærer meg gjennom verden. Jeg elsker deg, jeg elsker deg, jeg elsker deg, fortsatte hun.

PRIDE: Se kjendisenes støtte til pride! Vis mer

Fryktet det verste

Iglesias er ikke den første som har vært involvert i en ulykke under «Farmen»-innspillingen. I fjor sommer havnet også Svein «Charter-Svein» Østvik (58) i en dramatisk ulykke.

Østvik arbeidet på et jorde sammen med en hest, som en del av ukesoppdraget, da det store dyret plutselig gikk amok.

- Hesten tok avsats på foten min, og gikk over i full galopp. Jeg hadde bare joggesko på meg, og var sikker på at foten var fullstendig knust, fortalte den uheldige tv-profilen til Dagbladet i februar.

- Hva var det som egentlig skjedde?

- Vi gjorde noe feil. Hesten hadde ikke grime på, så den ble helt vill og løp mot pålene ved gjerdet. Porten ble blåst rett av. Både Christer (kjendiskokk Christer Rødseth, journ.anm.) og jeg forsøkte å stoppe hesten, men jeg skjønte at jeg måtte komme meg unna, fortalte han.

Overkjørt

I stedet havnet Østvik under hesten, og ble overkjørt av hestevogna.

- Det er det skumleste jeg har opplevd, fortalte han.

Østvik ble fraktet til sykehus etter den alvorlige hendelsen. Selv var han sikker på at «Farmen»-eventyret var over.

- Produksjonen forberedte meg på at jeg kanskje ikke ville komme tilbake. Legene fryktet brudd, men utrolig nok slapp jeg unna. Det var alvorlige greier, og et under at det gikk bra, fortsatte 58-åringen.

Etter en tur innom både sykehuset på Hamar og i Elverum, fikk Østvik returnere til gården.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!