Gir helseoppdatering etter ulykka

- Tar hensyn til at jeg ikke er helt frisk.

PÅ BEDRINGENS VEI: Triana Iglesias havnet i en alvorlig ulykke under innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i starten av juni. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne etter sykehusinnleggelsen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ BEDRINGENS VEI: Triana Iglesias havnet i en alvorlig ulykke under innspillingen av den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i starten av juni. Nå gir hun følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne etter sykehusinnleggelsen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I starten av måneden ble det kjent at «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (37) hadde skadet seg stygt under en ridetur på «Farmen kjendis»-gården.

Som følge av ulykka pådro Iglesias seg flere ribbeinsbrudd og indre blødninger, og i og med at skadene var såpass alvorlige kunne hun ikke returnere til gården, der den kommende sesongen av «Farmen kjendis» i disse dager spilles inn.

Nå har Iglesias delt flere videoer av seg selv på Instagrams historiefunksjon, der hun gir følgerne sine en oppdatering på hvordan det går med henne.

- Skal fortsatt gro

37-åringen ser ut til å være på bedringens vei etter den alvorlige ulykken inne på «Farmen»-gården.

- Herregud, tusen takk for alle de fine meldingene jeg får, jeg får fortsatt så masse fine meldinger av dere. Nå er jeg blitt så mye bedre. Jeg har jo knekt fem ribbein, så det er fortsatt en del ribbein som skal gro, sier Iglesias i videoen.

- Men levra og milten og lungene har grodd, og jeg har det bra. Det er litt vondt enda, men nå gjør jeg litt ting hver dag. Jeg tar det fortsatt veldig rolig og tar hensyn til at jeg ikke er helt frisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer