Lene Nystrøm og Søren Rasted:

Gir millionrabatt på «Aqua-slottet»

Eksparet sliter med å få solgt boligen på Birkerød, og har nå besluttet å gå drastisk til verks.

MILLIONKUTT: Eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted sliter enda med å få solgt villaen sin på Birkerød, i Danmark. Nå har de blitt nødt til å kutte prisen med hele syv millioner danske kroner. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
MILLIONKUTT: Eksparet Lene Nystrøm og Søren Rasted sliter enda med å få solgt villaen sin på Birkerød, i Danmark. Nå har de blitt nødt til å kutte prisen med hele syv millioner danske kroner. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har nå gått to år siden Aqua-stjernene Lene Nystrøm (45) og Søren Nystrøm Rasted (50) besluttet å skille seg, etter nesten 16 års ekteskap.

- Dette gjør vi i enighet og med den største respekten for hverandre, skrev de i en uttalelse den gang, og la til at det var en veldig vanskelig tid for barna deres, Billy (13) og India (14).

Tjente millioner på boligsalg

Eksparet bosatte seg i Danmark etter at de giftet seg i 2001, og fem år etter bryllupet kjøpte de et 420 kvadratmeter stort slott utenfor København.

Prislappen falt den gang på 26 millioner danske kroner.

Etter at skilsmissen ble kjent i 2017, ble herskapseiendommen, som har navnet Øxenholm, lagt ut for salg med en prisantydning på 35 millioner danske kroner, noe som tilsvarer rundt 46 millioner norske kroner.

Ett år seinere kom det fram at slottet fortsatt ikke var solgt, og de ble nødt til å kutte prisantydningen med tre millioner danske kroner, eller om lag 3,9 millioner norske kroner.

Kutter prisen nok en gang

Ifølge danske Se og Hør har eksparet fortsatt ikke fått solgt luksusvillaen som de kjøpte sammen for drøye 26 millioner danske kroner i 2016. Derfor har de igjen besluttet å kutte prisantydningen, men denne gangen med hele sju millioner danske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer