Christine Koht:

Gir ny oppdatering om helsa

Avslører at hun ble lagt i koma for tredje gang.

LÅ I KOMA I TOLV DAGER: Kreftsyke Christine Koht deler en ny oppdatering om helsa i en video på Facebook-profilen sin. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LÅ I KOMA I TOLV DAGER: Kreftsyke Christine Koht deler en ny oppdatering om helsa i en video på Facebook-profilen sin. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i januar at det ble kjent at Christine Koht (52) var alvorlig kreftsyk. Siden den gang har komikeren oppdatert fansen om helsetilstanden sin gjennom podkasten «Koht vil leve» sammen med journalist Joachim Førsund, og gjennom åtte episoder fikk lytterne høre om både opp- og nedturer som følge av behandlingene.

I begynnelsen av juni ble den siste episoden sluppet, og siden da har oppdateringene til Koht i hovedsak kommet gjennom Facebook. 1. august delte 52-åringen et innlegg hvor hun kunne fortelle at hun fortsatt var innlagt på Rikshospitalet, der hun på infeksjonsavdelingen og ble behandlet for fem ulike infeksjoner og virus i lungene. Hun avslørte samtidig at hun nylig lå ei uke i koma på intensiven, men at hun ikke kom til å gi seg.

Ble lagt i koma for tredje gang

Siden den gang har det vært stille fra Koht, men tirsdag kveld deler hun nok en oppdatering på Facebook-profilen sin. Med en video takker 52-åringen for alle kjærlige og gode hilsener og gir samtidig en ny helseoppdatering.

I videoen forteller blant annet 52-åringen at det er mye som har skjedd siden sist, og at hun har hatt flere infeksjoner samt blitt lagt i koma på intensiven ved Rikshospitalet for tredje gang i tolv dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer