Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Kylie Jenner:

Gir oppdatering etter innleggelsen

- Jeg føler meg så mye bedre.

BEDRE: Tidligere denne uka ble det kjent at realitystjerna Kylie Jenner var blitt innlagt på sykehus. I en videosnutt delt på Instagrams historiefunksjon gir hun nå en ny helseoppdatering til sine 147 millioner følgere. Foto: NTB Scanpix
BEDRE: Tidligere denne uka ble det kjent at realitystjerna Kylie Jenner var blitt innlagt på sykehus. I en videosnutt delt på Instagrams historiefunksjon gir hun nå en ny helseoppdatering til sine 147 millioner følgere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Denne uka ble det kjent at realitystjerna og sminkemogulen Kylie Jenner (22) var blitt innlagt på sykehus, og derfor nødt til å utebli fra moteuka i den franske hovedstaden.

«Som dere vet, skulle jeg til Paris og delta på Balmain-showet for å lansere det nye sminkesamarbeidet med Olivier. Dessverre er jeg veldig syk, og kan ikke reise», var blant det 22-åringen skrev i et lengre innlegg på Twitter der hun forklarte fraværet for fansen.

- Det knuser hjertet mitt å gå glipp av showet, men jeg vet at mitt fantastiske team og vennene mine som er i byen for arrangementet, vil hjelpe meg å være der i ånden. Det har vært en drøm å lage denne sminkekolleksjonen sammen med Olivier, fortsatte Jenner i Twitter-innlegget.

En representant for Jenner bekreftet overfor ET Online at 22-åringen var innlagt på sykehuset, men at hun ble tatt godt vare på av legene.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ny oppdatering

I en video delt på Instagrams historiefunksjon fredag, gir ettbarnsmora en oppdatering om helsa si, det melder flere amerikanske medier, deriblant ET Online.

- Jeg vil bare si tusen takk for alle de gode ordene, til vennene mine og til følgerne mine. Jeg setter stor pris på det. Jeg føler meg så mye bedre, uttaler realitystjerna i videosnutten, ifølge nettstedet.

Om stjerna fortsatt er innlagt på sykehuset gjenstår å se, men i morgentimene lørdag delte Jenner en videosnutt fra at hun lå godt plassert i det som kan se ut som en seng, og virket å være ved godt mot.

FØLER SEG BEDRE: Realitystjerna Kylie Jenner er på bedringens vei. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kyliejenner
FØLER SEG BEDRE: Realitystjerna Kylie Jenner er på bedringens vei. Foto: Skjermdump fra Instagram/Kyliejenner Vis mer

Utover Twitter-innlegget og videosnutten på Instagram, har Jenner ikke kommentert hva hun er eller har vært innlagt for.

Fansen bekymret

Etter torsdagens Twitter-innlegg var det flere av 22-åringens fans som ble bekymret for Jenner, og benyttet anledningen til å ønske henne «god bedring».

- Ta vare på deg selv, vi elsker deg og forstår, skrev en av fansen som svar på realitystjernas Twitter-innlegg.

View this post on Instagram

Balmain Baby

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

- Jeg er så lei meg på dine vegne. Håper du føler deg bedre snart og får alle den hjelpen du trenger. Du har vært syk av og på i snart en måned nå, skrev en annen bekymret fan.

- Jeg er så bekymret for deg, det har vært en stund sida du var syk sist. Ta vare på deg selv, vi alle elsker deg og sender deg positiv energi, skrev en tredje.

KARDASHIANS: I anledning sesong 16 av realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians», møtte vi Sophie Elise på premieren og hørte om hva hennes forhold til jentene er. Vis mer

Dattera ble syk

Dette er imidlertid ikke første sykehusbesøket Jenner har vært med på. I februar i fjor ble Kylie Jenner og kjæresten Travis Scott (28) foreldre for første gang, da datteren Stormi Webster så dagens lys.

I juni opplevde realitystjerna alle mødres store mareritt, da den halvannet år gamle jenta ble hastet til sykehus.

Jenner delte da et bilde på sin Instagram-profil av dattera med smokk og et babyteppe rundt seg. Til bildet skrev hun følgende:

- Har tilbrakt dagen på sykehuset med barnet mitt.

INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram
INNLAGT: Lille Stormi ble innlagt i hui og hast på grunn av en allergisk reaksjon. Foto: Kylie Jenner / Instagram Vis mer

Videre fortalte realitystjerna at innleggelsen skyldtes allergi, men at Stormi etter forholdene hadde det bra.

- Hun fikk en allergisk reaksjon, men er 100 prosent OK og vi er hjemme igjen, opplyste hun på sin Instagram-profil, og fortsatte:

- Ingenting annet spiller noen rolle når slike ting skjer. Gud velsigne alle mødre med syke barn. Jeg sender så mye kjærlighet og positiv energi deres vei.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 584483834


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media