Kylie Jenner:

Gir oppdatering etter innleggelsen

- Jeg føler meg så mye bedre.

BEDRE: Tidligere denne uka ble det kjent at realitystjerna Kylie Jenner var blitt innlagt på sykehus. I en videosnutt delt på Instagrams historiefunksjon gir hun nå en ny helseoppdatering til sine 147 millioner følgere. Foto: NTB Scanpix
BEDRE: Tidligere denne uka ble det kjent at realitystjerna Kylie Jenner var blitt innlagt på sykehus. I en videosnutt delt på Instagrams historiefunksjon gir hun nå en ny helseoppdatering til sine 147 millioner følgere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka ble det kjent at realitystjerna og sminkemogulen Kylie Jenner (22) var blitt innlagt på sykehus, og derfor nødt til å utebli fra moteuka i den franske hovedstaden.

«Som dere vet, skulle jeg til Paris og delta på Balmain-showet for å lansere det nye sminkesamarbeidet med Olivier. Dessverre er jeg veldig syk, og kan ikke reise», var blant det 22-åringen skrev i et lengre innlegg på Twitter der hun forklarte fraværet for fansen.

- Det knuser hjertet mitt å gå glipp av showet, men jeg vet at mitt fantastiske team og vennene mine som er i byen for arrangementet, vil hjelpe meg å være der i ånden. Det har vært en drøm å lage denne sminkekolleksjonen sammen med Olivier, fortsatte Jenner i Twitter-innlegget.

En representant for Jenner bekreftet overfor ET Online at 22-åringen var innlagt på sykehuset, men at hun ble tatt godt vare på av legene.

Ny oppdatering

I en video delt på Instagrams historiefunksjon fredag, gir ettbarnsmora en oppdatering om helsa si, det melder flere amerikanske medier, deriblant ET Online.

- Jeg vil bare si tusen takk for alle de gode ordene, til vennene mine og til følgerne mine. Jeg setter stor pris på det. Jeg føler meg så mye bedre, uttaler realitystjerna i videosnutten, ifølge nettstedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer