Sidney Lunde:

Gir oppdatering etter operasjonen

Sidney Lunde beskrev et «smertehelvete» tidligere i år. Slik går det nå.

VAR INNLAGT: Da Dagbladet snakket med Sidney Lunde tidligere i år hadde hun vært inn og ut av sykehuset. Foto: Privat
VAR INNLAGT: Da Dagbladet snakket med Sidney Lunde tidligere i år hadde hun vært inn og ut av sykehuset. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var så kraftige, konstante smerter og jeg har ikke opplevd verre, ikke engang to fødsler kan sammenliknes med den smerten, sa blogger Sidney Lunde til Dagbladet i slutten av mai.

Da lå hun innlagt på Haukeland universitetssjukehus i Bergen med nyrestein. Hun hadde bare noen få dager i forveien fått operert inn en stent mellom nyren og blæra, som i utgangspunktet skulle sitte i to uker.

En stent er for øvrig en sylinder som innføres i en av pasientens blodårer eller andre deler av kroppen for å åpne forsnevret vev.

Da Dagbladet snakket med henne tidligere i år fortalte Lunde at stenten måtte fjernes etter enorme plager. Hun fortalte da at smertene var de verste hun hadde vært borti noensinne.

- Tilbake til normalen

I dag, drøye tre måneder seinere, forteller bloggeren at hun endelig er fin igjen etter operasjonen.

- Etter operasjonen var jeg litt redusert, men etter nesten ei uke inn og ut av sykehuset med smerter og kraftige smertestillende tok det et par dager før jeg var tilbake i normal rytme igjen, forteller hun.

Lunde forteller at det hun gikk gjennom ble beskrevet som en rutineoperasjon, og at hun derfor ikke var så veldig bekymret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer