Ashley Cain:

Gir oppdatering om kreftsyk datter (5 md.)

- I dag var den klart største dagen i livet vårt.

LEUKEMI: Den tidligere fotballspilleren og realityprofilen Ashley Thomas Cains fem måneder gamle datter er diagnostisert med leukemi. Nå deler han imidlertid en gladnyhet om den vesle dattera. Foto: mrashleycain / Instagram
LEUKEMI: Den tidligere fotballspilleren og realityprofilen Ashley Thomas Cains fem måneder gamle datter er diagnostisert med leukemi. Nå deler han imidlertid en gladnyhet om den vesle dattera. Foto: mrashleycain / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært noen tøffe måneder for den tidligere fotballspilleren Ashley Thomas Cain (30), også kjent fra «Ex on the Beach» og MTV-serien «The Challenge», etter at hans nyfødte datter ble diagnostisert med leukemi.

Ifølge Lommelegen er leukemi, som også kalles blodkreft, kreft i vevene i kroppen som lager blodceller, inkludert beinmargen og lymfesystemet.

Det var i oktober i fjor at Cain meddelte den triste nyheten på Instagram. Den gang beskrev han datteras kreftnyhet som det mest opprørende, skremmende og hjerteskjærende han hadde opplevd.

«Jeg fant ut at min vakre datter Azaylia Diamond Cain, ble diagnostisert med en veldig sjelden aggressiv form for leukemi, som har ført til mange komplikasjoner», var blant det han skrev.

Deler gladnyhet

Nå, tre måneder seinere, deler han en ny oppdatering om den vesle dattera som nå er fem måneder gammel. På Instagram kommer det fram at dattera skal gjennomgå en stamcelletransplantasjon.

Det melder blant andre Us Weekly.

«I dag var den klart største dagen i livet vårt. En dag vi har håpet på, ønsket og bedt om. Dagen Azaylia fikk sin stamcelletransplantasjon, og begynner på den tøffeste reisen man kan tenke seg for å redde det dyrebare livet sitt», skriver 30-åringen innledningsvis til flere bilder av dattera på Birmingham Children's Hospital i England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer