Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Meghan Markle:

Gir seg på sosiale medier

Tirsdag stilte Meghan Markle og Prins Harry til årets første offentlige opptreden.

TAR FARVEL: Prins Harrys forlovede Meghan Markle har stengt sine kontoer i sosiale medier. Foto: Adrian Dennis / AFP / NTB Scanpix
TAR FARVEL: Prins Harrys forlovede Meghan Markle har stengt sine kontoer i sosiale medier. Foto: Adrian Dennis / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Meghan Markles forlovelse med drømmeprinsen har ført til at hun har måttet ofre en del ting. Tirsdag bekreftet Kensington Palace overfor AP at Prins Harrys forlovede har stengt sine kontoer på Instagram, Facebook og Twitter.

- Meghan er takknemlig for alle som har fulgt henne på sosiale medier de siste åra, selv om hun ikke har vært aktiv på en stund, uttaler kongehuset ifølge AP.

Det er imidlertid ingen stor krise for alle som elsker det britiske kongehuset. Kensington Palace har nemlig sine egne kontoer i sosiale medier.

UT PÅ TUR: Prins Harry og forloveden Meghan Markle besøker et av Londons mest trendy sted sør i London. Video: CNN Vis mer

Etterlengtet gjensyn

Nyheten ble meddelt da Markle og Prins Harry gjorde årets første offentlige opptreden, da de besøkte en radiostasjon i Brixton. Hundrevis av personer hadde møtt opp for å ta imot det populære paret.

Tidligere har Meghan Markle meddelt at hun også gir seg som skuespiller, noe som gjør at hun må skrives ut av den populære advokatserien «Suits».

Men Markle følger ikke alle de nye retningslinjene. Kongefamilien følger nemlig en streng protokoll, som blant annet sier at de ikke skal skrive autografer. Markle brøt imidlertid med protokoll ved å vise seg offentlig med håret satt opp i en uformell hårtopp, ifølge People.

MOTTAKELSE: Hundrevis hadde møtt opp for å se Markle og Prins Harry tirsdag. Foto: Rob Pinney /REX / NTB Scanpix
UFORMELL: Markle brøt visstnok med kongelig protokoll da hun viste seg med håret satt opp i en uformell hårtopp. Foto: Doug Peters / Empics / NTB Scanpix
GJENSYN: Årets første offentlige opptreden fant sted tirsdag. Foto: AFP / NTB Scanpix
SNART BRULYPP: Paret skal gifte seg 19. mai. Foto: Paul Marriott / REX / NTB Scanpix
GJENSYN: Se bildene fra årets første gjensyn med det populære paret.

Bryllupsplanene

I november ble det bekreftet at Markle har forlovet seg med den britiske prinsen, og det storslåtte bryllupet skal holdes i St. George's Chapel på Windsor Castle 19. mai.

Det blir imidlertid mer beskjedent enn da hertugparet av Cambridge giftet seg våren 2011.

- Bryllupet blir altså ikke lagt til en kirke i London, slik mange nok håpet, men til Windsor slott, og kapellet der.

- Dette betyr at bryllupet blir betydelig mindre enn William og Kates bryllup våren 2011, der jo flere tusen mennesker var på plass i Westminster Abbey. St George's Chapel rommer på sitt meste cirka 800, har TV2s kongehusekspert, Kjell Arne Totland, tidligere uttalt til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!