Jan Thomas:

Gir seg

Jan Thomas kommer med avsløring.

RØPER: Jan Thomas kommer med avsløring på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RØPER: Jan Thomas kommer med avsløring på Instagram. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tre sesonger har vi hørt Jan Thomas (55) snakke om det unorske temaet suksess, i podkasten med samme navn.

Nå kan imidlertid kjendisstylisten avsløre at siste episode av «Suksess med Jan Thomas» er publisert. Nyheten delte han først på Instagram.

TV-profilen har ikke et klart svar på hvorfor podkasten er avsluttet, men han sier blant annet:

- For det første er det ikke gitt at det blir mer enn en sesong. Jeg har laget tre sesonger av en podkast med et unorsk tema. Ideen var å lage en inspirasjonskilde til sånne som meg som drømmer, sier Jan Thomas til Dagbladet, og legger til at podkasten har bedre lyttertall en noen gang.

ELLE-festen: Jan Thomas og Harlem Alexander om festing og ferieplaner. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

Videre forteller han at gjennom alle gjestene som har vært innom podkast-studioet kan lytterne nå høre og lære hva som egentlig skal til for å nå toppen i alle grener.

- En del av meg tenker at dette vil jeg fortsette meg, men på den andre siden vil jeg gjøre noe nytt.

Jan Thomas har hatt besøk av en rekke ulike mennesker, som prinsesse Märtha Louise (50), designer Jenny Skavlan (36) og Abid Raja (46).

I siste episode er det selveste «Senkveld»-duoen, Thomas Numme (54) og Harald Rønneberg (49), som er gjester.

Da Jan Thomas først startet å ringe rundt til mulige gjester kan han fortelle at mange kviet seg for å snakke om sin egen suksess. I det siste har det angivelig gått andre veien.

- Jeg elsker å provosere og utfordre, men mest av alt å motivere.

SÅR: Harlem Alexander måtte hjelpe kjæresten Jan Thomas med rensing etter at han falt på scenen. Video: Jan Thomas Vis mer

Nå kan han røpe av mange profilerte personer selv tar kontakt og ønsker å være med i podkasten.

Vil overraske

Det er ingen hemmelighet at Jan Thomas liker å overraske, og det er nettopp det han føler han nå har gjort - også med å legge ned podkasten.

- Det er også det som ligger bak å ha suksess, å overraske og gjøre noe nytt, sier han og legger til at det ikke er lenge før det kommer noe nytt og spennende.

Jan Thomas vil ikke røpe nøyaktig hva det nye prosjektet innebærer, men han forteller at det godt kan hende at det kommer en ny podkast.

- Jeg håper jeg aldri blir forutsigbar, sier Jan Thomas og legger til at han gleder seg til tiden framover.

ADVARER: To store hunder av typen Kaukasisk ovtcharka hadde stukket av i Porsgrunn, og var i konfrontasjon med en annen hundeeier. Jan Thomas gikk da ut på Instagram for å advare eventuelle hundeiere som er i området. Vis mer

55-åringen skal på ingen måte ligge på latsiden i månedene framover.

I høst er han aktuell som dommer i det populære NRK-programmet «Maskorama», og i tillegg til å ha podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», sammen med Einar Tørnquist (40) skal duoen ut på juleturné.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer