Emma Stone:

Gjemte hemmelig budskap i stjernas sminke

- Hvordan kan jeg sende en beskjed med sminken?

SKJULT BUDSKAP: Det er kanskje ikke lett å se, men Emma Stone dukket opp på løperen med lilla leppestift og grønn og hvit øyenskygge. Det er langt fra tilfeldig, om vi skal tro makeup-artisten hennes. Foto: NTB scanpix
SKJULT BUDSKAP: Det er kanskje ikke lett å se, men Emma Stone dukket opp på løperen med lilla leppestift og grønn og hvit øyenskygge. Det er langt fra tilfeldig, om vi skal tro makeup-artisten hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En skal ikke kimse av fargesymbolikk, spesielt ikke når det kommer til mote og skjønnhet.

Spesielt er politikere flinke til å vise hvor de står ved bruk av farger, ofte i partiets egne fargekoder. Verdens største stjerner har også sett viktigheten av dette.

Da Golden Globe ble arrangert natt til mandag norsk tid i Beverly Hills, dukket så å si alle opp i svarte antrekk - for å hylle kampanjen «Time's Up». Det var derimot ikke bare ved kjolenes mørke farger at enkelte valgte å markere året som har gått, et år hvor et stort fokus har vært på #metoo og likestilling mellom kjønnene.

Filmstjerna Emma Stone (29), kjent fra blant annet «La La Land og «The Amazing Spider-Man», valgte å gjemme et hemmelig budskap i sminken sin. Det avslører makeupartisten hennes overfor Allure.

Kvinnekamp

Feminisme var utvilsomt temaet under årets utdeling. Verten Seth Meyers (44) gjorde narr av menn som Harvey Weinstein (65) og Kevin Spacey (58) ved flere anledninger, mens utdelere og vinnere ved flere anledninger tok opp lønnsgap og mangelen på nominerte kvinnelige regissører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer