Brad Pitt og Jennifer Aniston:

Gjenforenes på skjermen etter 19 år

Eksparet blir igjen kolleger - til fansens store glede.

LANG KJÆRLIGHETSHISTORIE: Selv over 15 år etter at de skilte seg er kjærlighetshistorien deres ennå ikke glemt. Foto: NTB Scanpix. Reporter: Celina Morken / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at det er hele 15 år siden Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51) skilte seg, lever mange fans i håpet om at de to skal finne tilbake til hverandre igjen.

Flere er så besatt av det tidligere ekteparet at det går skjelvinger gjennom internett så snart de to nevnes i samme setning.

Tidligere i år ble de to fotografert sammen under SAG Awards, og folk gikk av skaftet over å se stjernene sammen igjen. Det kjærlige møtet ga håpefulle fans vann på mølla, og nå stjeler de to igjen overskriftene.

Eksparet skal nemlig jobbe sammen for første gang siden 2001, da de spilte mot hverandre i en ikonisk «Friends»-episode.

De var på det tidspunktet gift, men spilte erkerivaler fra videregående.

Gjenforenes

Nå gjenforenes de i veldedighetens navn, ved å bidra under en digital høytopplesning av manuset til den amerikanske komedien «Fast Times at Ridgemont High». Det skriver blant andre People.

Sammen skal de altså samle inn penger for nødhjelpsorganisasjonen CORE, som er startet av skuespiller Sean Penn.

Det har naturligvis fått fansen til å kaste seg over tastaturene i iveren over at et av Hollywoods heiteste par fra 2000-tallet gjenforenes, om enn bare på samme skjerm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer