Brad Pitt og Jennifer Aniston:

Gjenforent: - Du er så sexy

Brad Pitt og Jennifer Aniston stjal showet da de ble gjenforent etter nesten 20 år.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51). En tilsynelatende endeløs kjærlighetshistorie som fansen nekter å gi slipp på. Paret giftet seg i 2000, men fem år seinere skilte de lag - til stor fortvilelse for mange.

Selv om det er 15 år siden bruddet er det likevel flere som holder beinhardt fast i håpet om at duoen, som var Hollywoods hotteste par i sin tid, skal finne tilbake til hverandre.

I januar ble de gjenforent og avbildet sammen under SAG Awards, noe som mildt sagt satte fyr på nettet, og nå gjør de det igjen.

Det gjorde de natt til fredag under en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE, hvor en rekke andre stjerner også deltok.

Navn som Julia Roberts, Morgan Freeman og Matthew McConaughey var også til stede, men ble satt i skyggen av Pitt og Aniston.

- Du er så sexy

Under lesingen spilte 51-åringen rollen som Linda, mens eksmannen leste rollen som Brad. Dette sørget for at de to spilte flere scener sammen, blant annet hvor Anistons karakter sier følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer