Demi Moore

Gjenforent etter 40 år

Spilte i ungdomsklassiker sammen.

MØTTES IGJEN: Mandag delte Andrew McCarthy et bilde med sin tidligere kollega Demi Moore. Foto: Skjermdump Instagram
MØTTES IGJEN: Mandag delte Andrew McCarthy et bilde med sin tidligere kollega Demi Moore. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 1985 at ungdomsfilmklassikeren «St. Elmo’s Fire» rullet på skjermene verden over. Filmen var intet mindre enn stjernespekket, med flere verdenskjente skuespillere.

Rollebesetningen besto av blant andre Rob Lowe (59), Andrew McCarthy (60) og Demi Moore (60), og nå har de to sistnevnte møttes igjen - nesten 40 år et filmpremieren.

Mandag delte McCarthy et bilde av seg og den tidligere kollegaen på Instagram. 60-åringen valgte også å inkludere en skjermdump fra en «St. Elmo’s Fire»-scene.

«Så godt å se (for første gang på flere år) min St. Elmo’s Fire-kollega, den fantastiske Demi Moore», skrev McCarthy til bildet.

60-åringen er ikke fremmed for å snakke varmt om sin tidligere kollega.

- Demi er fantastisk. Hun var en fryd. For meg var hun litt av en løs kanon. Jeg visste aldri hva hun skulle gjøre eller si, sa McCarthy til Fox News i 2021.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer