Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Angelina Jolie og Maddox Jolie-Pitt:

Gjenforent grunnet coronaviruset

Kjendissønnens utenlandsopphold fikk en brå stopp.

NÆRT FORHOLD: Angelina Jolie og eldstesønnen Maddox Chivan har et godt forhold. I fjor flyttet han til Seoul i Sør-Korea, men nå har han blitt gjenforent med moren grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Angelina Jolie og eldstesønnen Maddox Chivan har et godt forhold. I fjor flyttet han til Seoul i Sør-Korea, men nå har han blitt gjenforent med moren grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skuespilleren Angelina Jolie (44) har alltid hatt et nært forhold til eldstesønnen Maddox Chivan Jolie-Pitt (18). Derfor var det nok med tungt hjerte 44-åringen sendte 18-åringen av gårde til Sør-Korea i fjor - hvor han etter planen skulle tilbringe flere år for å studere.

Utbruddet av coronaviruset har imidlertid endret 18-åringens planer. Ifølge People har Maddox nå returnert til mammas trygge favn i USA, fordi semesteret hans ved Yonsei-universitetet i Seoul er avlyst grunnet coronaviruset.

Magasinet skriver videre at den ambisiøse 18-åringen nå bruker den ledige tiden til å fortsette på sine studier i russisk og koreansk - mens han bor hjemme med mamma Angelina og hans fem yngre søsken, Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11).

Det var i august i fjor det ble kjent at Angelina Jolie og eksmannen Brad Pitts (56) eldste barn skulle flytte hjemmefra. Nå er det klart at oppholdet ble langt kortere enn planlagt.

SKILT: Her er Angelina og Brad sammen med Maddox under Oscar-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Her er Angelina og Brad sammen med Maddox under Oscar-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Godt forberedt

På det velrenommerte privatuniversitetet Yonsei i Sør-Koreas hovedstad Seoul har Maddox studert kjemi, samt begynt å lære seg koreansk. Det er kanskje ikke så rart at han ønsket seg nettopp til Asia. Han er nemlig adoptert fra Kambodsja.

Den gang skal moren Angelina ha vært svært stolt av sønnen som startet på voksenlivet på andre siden av jordkloden. Hun reiste også sammen med eldstesønnen da han flyttet i fjor.

FÅR ROS: Angelina Jolie har valgt å fjerne begge brystene sine for å redusere faren for kreft. Nå hylles hun for å være åpen om valget sitt. Video: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter at Maddox hadde startet skolegangen i Seoul i fjor, ble den berømte kjendissønnen oppsøkt av en reporter på skolen. Blant annet In Touch Weekly omtalte det aktuelle intervjuet, og publiserte en video fra intervjuet. 18-åringens noe trøblete forhold til faren Brad Pitt, ble raskt et tema.

Journalisten ville vite om faren hadde planer om å besøke ham på campus - noe Maddox svarte tvilende på.

- Eh, det vet jeg ikke … Jeg vet ikke hva som skjer, sa 18-åringen.

Han uttalte seg riktignok også om den nye studietilværelsen, og sa blant annet at hans søsken er svært glad på hans vegne.

- Trøblete forhold

Han fortalte også at han deler rom med andre, holder på å lære koreansk, ikke har noen planer om å teste ut byens nattklubber foreløpig, og at han trives veldig godt i landet.

Superparet Brad Pitt og Angelina Jolie kunngjorde at de skulle skilles i 2016, noe som ble starten på en lang strid om hvem som skulle få omsorgsretten for deres seks barn. Særlig Maddox og Brad har hatt en anstrengt relasjon etter skilsmissen - og hatt begrenset kontakt med hverandre.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

En av grunnene til at Jolie valgte å forlate Pitt i 2016 skal nemlig ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom far og sønn om bord på et fly den gangen. Etter dette har de to nesten ikke sett hverandre eller hatt kontakt, skrev US Weekly i september i fjor.

Ifølge nettstedet skal Pitt også ha fått vite om sønnens studier i Sør-Korea gjennom mediene.

Det var i slutten av august at Angelina Jolie sa farvel til sin eldste sønn på universitetet i Seoul.

- Det virker som en veldig bra skole, fortalte filmstjerna da til en gruppe studenter i en video som ble delt på sosiale medier, ifølge Us Weekly.

- Jeg prøver å ikke grine, la hun til.

Pitt og Jolie kom til enighet om omsorgsfordelingen i desember 2018, og skal nå ha et godt samarbeid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!