Angelina Jolie og Maddox Jolie-Pitt:

Gjenforent grunnet coronaviruset

Kjendissønnens utenlandsopphold fikk en brå stopp.

NÆRT FORHOLD: Angelina Jolie og eldstesønnen Maddox Chivan har et godt forhold. I fjor flyttet han til Seoul i Sør-Korea, men nå har han blitt gjenforent med moren grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Angelina Jolie og eldstesønnen Maddox Chivan har et godt forhold. I fjor flyttet han til Seoul i Sør-Korea, men nå har han blitt gjenforent med moren grunnet coronaviruset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespilleren Angelina Jolie (44) har alltid hatt et nært forhold til eldstesønnen Maddox Chivan Jolie-Pitt (18). Derfor var det nok med tungt hjerte 44-åringen sendte 18-åringen av gårde til Sør-Korea i fjor - hvor han etter planen skulle tilbringe flere år for å studere.

Utbruddet av coronaviruset har imidlertid endret 18-åringens planer. Ifølge People har Maddox nå returnert til mammas trygge favn i USA, fordi semesteret hans ved Yonsei-universitetet i Seoul er avlyst grunnet coronaviruset.

Magasinet skriver videre at den ambisiøse 18-åringen nå bruker den ledige tiden til å fortsette på sine studier i russisk og koreansk - mens han bor hjemme med mamma Angelina og hans fem yngre søsken, Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13) og tvillingene Knox og Vivienne (11).

Det var i august i fjor det ble kjent at Angelina Jolie og eksmannen Brad Pitts (56) eldste barn skulle flytte hjemmefra. Nå er det klart at oppholdet ble langt kortere enn planlagt.

- Godt forberedt

På det velrenommerte privatuniversitetet Yonsei i Sør-Koreas hovedstad Seoul har Maddox studert kjemi, samt begynt å lære seg koreansk. Det er kanskje ikke så rart at han ønsket seg nettopp til Asia. Han er nemlig adoptert fra Kambodsja.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer