Jennifer Aniston:

Gjenforent med eksmannen

Jennifer Aniston og eksmannen Justin Theroux møtte hverandre igjen på TV-opptak.

GRUPPEKLEM: Eksparet i en god gruppeklem med en såvidt synlig Ann Dowd i midten. Foto: Skjermdump/@justintheroux
GRUPPEKLEM: Eksparet i en god gruppeklem med en såvidt synlig Ann Dowd i midten. Foto: Skjermdump/@justintheroux Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært kjærester i fire år, ga «Friends»-stjerna Jennifer Aniston (52) sitt ja til «Miami Vice» og «American Psycho»-skuespilleren, Justin Theroux (50) i 2015.

Turtelduene møttes for første gang i 2008, men det var ikke før tre år seinere at de falt for hverandre under innspillingen av «Wanderlust». Tre år seinere giftet paret seg i hemmelighet.

I 2018 kom imidlertid sjokknyheten: Et av Hollywoods mest solide par hadde gått hver til sitt.

LYKKELIGE: Her er paret sammen på den røde løperen. Duoen snakket ofte varmt om hverandre i intervjuer, og fremsto lykkelige. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB
LYKKELIGE: Her er paret sammen på den røde løperen. Duoen snakket ofte varmt om hverandre i intervjuer, og fremsto lykkelige. Foto: Kevin Dietsch/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, sa Aniston til AP den gang.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, delte eksparet.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

På TV-program med eksen

Nå kan derimot fansen feire en slags gjenforening for duoen.

På tirsdag la nemlig Theroux ut et bilde på Instagram-story av en kjærlig gruppeklem med Aniston, han selv og den 65 år gamle skuespilleren Ann Dowd, kjent fra blant annet «The Handmaid's Tale» og «Hereditary» med teksten «Anne-sandwich».

TIDLIGERE SUPERPAR: Før Aniston falt for Theroux, var hun gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt. Foto: Alan Davidson/REX/Shutterstock editorial/NTB
TIDLIGERE SUPERPAR: Før Aniston falt for Theroux, var hun gift med Hollywood-kjekkasen Brad Pitt. Foto: Alan Davidson/REX/Shutterstock editorial/NTB Vis mer

Bakgrunnen for den hyggelige gjenforeningen på tirsdag skal være ABCs «Facts of Life», et live TV-program der Theroux er produsent, ifølge ET. Aniston medvirker i rollen som Blair.

Episoden er en gjennomspilling av en av humorseriens episoder fra 80-tallet.

Theroux var ikke den eneste som delte bilder fra begivenheten. Aniston delte et bilde på Instagram av en glad gjeng ved spisebordet, hvor hun skrev følgende:

«Et for minnene. Norman Lear. Jimmy Kimmel. Mitt drømme-cast. Forskjellige folk. #LiveForanEtStudioPublikum», etterfulgt av et hjerte og en emoji med hevede hender.

- For det første, elsker «Facts Of Life»-casten, ville være med i «Facts of Life». Jeg ville dra på en kostskole. Jeg ville ha en Mrs. Garrett og jeg ville ha alle de venninnene, og nå har jeg dem, fortalte Aniston til ET i forkant av programmet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer