Courteney Cox:

Gjenskaper ikonisk «Friends»-øyeblikk

Hollywood-stjerna Courteney Cox sparte ikke på kruttet under årets Thanksgiving-feiring.

SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Courteney Cox kom med en stor overraskelse til fansen på Thanksgiving. Her er hun avbildet med Friends-kollegene (fra venstre) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Mattew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: Warner Bros. / Reuters / NTB
SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Courteney Cox kom med en stor overraskelse til fansen på Thanksgiving. Her er hun avbildet med Friends-kollegene (fra venstre) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Mattew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc. Foto: Warner Bros. / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Denne uka var det duket for den årlige feiringen av Thanksgiving. En tradisjon hvor man samles til bords med sine kjære for å innta et måltid bestående av fylt kalkun og pai. Det er også en anledning for å uttrykke hva man er takknemlig for.

Flere av USAs største stjerner delte glimt fra feiringen sin i sosiale medier, men det er derimot en som har skilt seg betraktelig ut.

Nemlig «Friends»-stjerna Courteney Cox (56).

De fleste fans av den ikoniske tv-serien minnes nok Cox i rollen som Monica, som danset den famøse kalkun-dansen i en av episodene av tv-serien fra 1998. I episoden ser man Cox danse med en rå kalkun plassert over hodet sitt.

Og for å markere Thanksgiving i år overrasket skuespilleren ved å rett og slett gjenskape dansen til fansens store fornøyelse. Flere medier har kastet seg over videoen, deriblant People og CNN.

- Dette gjorde dagen min

Det er i form av en video på Instagram at stjerna benyttet anledningen til å gi fansen en stor overraskelse.

«Ha en fin Thanksgiving alle sammen, jeg håper dere får en flott feiring», uttaler hun i videoen, før det hele tar en brå vending.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer