Jennifer Lopez:

Gjenskapte ikonisk øyeblikk 19 år etter

Sjokkerte med ny og enda mer vågal vri av den berømte kjolen.

SJOKKERTE: Fredag sjokkerte Jennifer Lopez alle da hun fikk muligheten til å runde av Versaces moteshow i Milano. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under Grammy Awards for 19 år siden tok artist og skuespiller Jennifer Lopez (50) pusten fra alle da hun dukket opp i en grønn kjole fra Versace.

Øyeblikket på den røde løperen kan i dag regnes som ikonisk, og tidligere i år valgte Lopez å røpe historien bak det oppsiktsvekkende antrekket.

Etter 19 år skulle man gjerne trodd at den vågale kreasjonen var pensjonert for godt. Fredag sjokkerte derimot Lopez alle da hun fikk muligheten til å runde av Versaces moteshow i Milano.

- Dette skjedde

Og dersom man trodde at det ikke var mulig å vise mer hud i den allerede avslørende kreasjonen, må man tro om igjen. I en ny og enda mer dristig vri av den berømte kjolen, stjal 50-åringen både showet - og de internasjonale overskriftene.

Ifølge Fox News fikk både Lopez og den legendariske designeren Donatella Versace stående applaus etter motevisningen. Sjefredaktør for InStyle Magazine Laura Brown, er blant dem som fanget øyeblikket da skuespilleren gikk ned catwalken.

Til videoen skriver Brown kort, men treffende: «Bare hyggelig».

Lopez har selv lagt ut et innlegg på Instagram for å markere den spesielle kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer