Trond Giske og Haddy Njie gifter seg:

Gjestene ankommer bryllupet

120 gjester invitert til bryllupet.

NIDAROSDOMEN: En spent Trond Giske går mot Nidarosdomen, hvor han lørdag skal gifte seg med Haddy Njie. Reportere: Jonas Hammer og Thea Hope. Video: Elias Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai ble det kjent at verken Hadia Tajik (35) eller Jonas Gahr Støre (58) var invitert til å feire den store dagen når Trond Giske (52) og Haddy Njie (39) i dag, lørdag, gifter seg.

Støre fortalte den gang til Dagbladet at det var helt naturlig at han ikke var invitert, mens Tajik på sin side var sykmeldt og hadde ikke mulighet til å svare på Dagbladets henvendelser.

Selv om politikertoppene ikke er invitert, mangler det likevel ikke på gjester i bryllupet. Som kjent skal Giske og Njie bli smidd i hymens lenker i Nidarosdomen i Trondheim klokka 15.30.

Foreldrene til Trond Giske er de første gjestene som ankommer Nidarosdomen lørdag.

- Jeg gleder meg selvfølgelig, sier Giske til Dagbladet på vei inn i kirka.

Bruden valgte imidlertid å ikke vise seg til publikum før vielsen.

Vielsen vil også være åpen for publikum, noe som gjør at skuelystne vil kunne overvære vielsen fra nært hold.

Giske og Njie skal ha stått på venteliste i et år for å kunne vie seg i den ettertraktede kirka, Nidarosdomen. Førsntevnte har kjennskap til kirka fra før etter som foreldrene hans giftet seg der, og begge døtrene hans ble døpt i kirka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.