Gjestene hadde akkurat satt seg til bords på dronning Margrethes gallamiddag: - Dere ser ut som dritt!

- Det er klart at jeg fjerner litt av grovheten under en slik kveld.

GALLAMIDDAG: Onsdag denne uka inviterte dronning Margrethe til gallamiddag blant annet for medlemmer av den danske regjeringen. Den tok en noe oppsiktsvekkende vending. Foto: NTB Scanpix
GALLAMIDDAG: Onsdag denne uka inviterte dronning Margrethe til gallamiddag blant annet for medlemmer av den danske regjeringen. Den tok en noe oppsiktsvekkende vending. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag denne uka inviterte dronning Margrethe til gallamiddag for landets politiske elite på Christiansborg slott i København.

Ifølge danske TV 2 og svenske Expressen gikk ikke selskapet stille for seg. Da gjestene hadde satt seg til bords, var det nemlig duket for et noe annerledes underholdningsinnslag.

Opp på scenen klatret plutselig den danske skuespilleren Søren Østergaard (61). Iført helsetrøye, og langt, fett hår i form av en parykk, sparte 61-åringen ikke på kruttet.

- Dere ser ut som dritt alle sammen!, ropte han til forsamlingen, ifølge danske TV 2.

- Fjerne grovheten

Østergaard hadde naturligvis tatt på seg rollen som «Smadremanden», en komisk karakter han selv har bygget opp og fram. Ifølge Expressen beskrives karakteren som «en høylytt og superaggressiv macho-bonde», som ikke er redd for å herse med de rundt seg.

I møte med høytstående politikere og kongelige, skulle man gjerne trodd at Østergaard ville begrense seg. Det skjedde definitivt ikke.

- Det er klart at jeg fjerner litt av grovheten fra ham under en slik kveld. Men jeg hadde sagt at dersom jeg skulle opptre som ham, var jeg nødt til å gå ut i det ekstreme, ellers er det jo ikke «Smadremanden», sier Østergaard til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer