Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Gjetter du hva denne BH-en er verdt?

- Den har to livvakter.

SVIMLENDE DYR: 14. november spilles årets Victoria's Secret Fashion Show inn i New York. I år er det modellen Candice Swanepoel (24) som får æren av å ha på seg diamant-BH-en - til en verdi av svimlende 60 millioner kroner. Foto: Stella Pictures
SVIMLENDE DYR: 14. november spilles årets Victoria's Secret Fashion Show inn i New York. I år er det modellen Candice Swanepoel (24) som får æren av å ha på seg diamant-BH-en - til en verdi av svimlende 60 millioner kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): 14. november spilles verdens største og mest påkostede undertøysshow, årets Victoria's Secret-show, inn i New York.

Et av de største spørsmålene hvert år, er hvilken undertøysengel det er som får æren av å bære den rådyre diamant-BH-en, som kalles «Fantasy Bra» - og hva den koster.

- Har to livvakter Nå er det klart at det er Candice Swanepoel (24) som har trukket det lengste strået - og det er ikke småtterier den sør-afrikanske modellen skal ha på seg.

Årets diamant-BH har nemlig en verdi på svimlende 10 millioner amerikanske dollar, altså like i underkant av 60 millioner norske kroner, og består av en 52-karats rubin og 4200 andre forgylte stener som diamanter, safirer og flere rubiner - alt i 18-karats gull, ifølge avisa Telegraph.

Fjorårets diamant-BH, båret av Victoria's Secret-engelen Alessandra Ambrosio, hadde «bare» en verdi på 14,9 millioner norske kroner.

STJERNESPEKKET: Det er ikke småartister som opptrer når Victoria's Secret-englene strener ned catwalken hvert år. Under fjorårets show var Rihanna og Justin Bieber blant stjernene som sang side om side med modellene. Foto: Stella Pictures
STJERNESPEKKET: Det er ikke småartister som opptrer når Victoria's Secret-englene strener ned catwalken hvert år. Under fjorårets show var Rihanna og Justin Bieber blant stjernene som sang side om side med modellene. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har aldri hatt på meg noe så dyrt, og vi måtte ha på oss hansker da vi tok den på. BH-en kommer med to livvakter og vi må behandle den med forsiktighet, forteller Swanepoel til bladet People.

For å forsikre seg om at BH-en skulle sitte best mulig på henne, tok Victoria's Secret-teamet grundige mål av Swanepoels kropp.

Supershow Årets Victoria's Secret-show går på amerikanske TV-skjermer 10. desember. I fjor var Justin Bieber og Rihanna blant superartistene som opptrådte under showet.

I 2011 hadde showet et budsjett på i overkant av 67 millioner kroner.

Flere av de mest kjente Victoria's Secret-englene, blant dem Miranda Kerr og Adriana Lima, har tidligere fortalt at de fører et svært strengt treningsregime i månedene i forkant av showet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media