«71 grader nord - team»:

Gjør «71 grader nord»-comeback

I den nye «71 grader nord»-varianten skal fire kjendisduoer kjempe seg gjennom det tøffe kappløpet.

«71 GRADER NORD - TEAM»: Dette er kjendisene som deltar på det nye konseptet der to og to kjendiser konkurrerer mot hverandre. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka starter innspillinga av det nyeste konspetet i «71 grader nord»-universet, som har fått navnet «71 grader nord – team». Her skal fire par med kjendiser kjempe seg gjennom tøffe prøvelser i norsk natur, ved å fullføre en sammenhengende rute.

Blant sesongens kjendispar finner man programleder Jon Almaas (54) og komiker Adam Schjølberg (39), og influenserne Vita (29) og Wanda (29) Mashadi. Treningsinfluenser Victoria Tolaas (21) teamer opp med YouTube-profil og podkaster Safari Shabani (24), og tidligere skiløper Thomas Alsgaard (49) kjemper på lag med journalist og eventyrer Elisa Røtterud (42).

Lagene skal konkurrere mot hverandre, og det utfordrende kappløpet går på kryss og tvers av landet. Målet er å bevege seg raskt, kjempe seg gjennom utfordringer og til slutt komme seg først i mål.

De to kjendisene som tåler mest og samarbeider best under reisen, og dermed krysser målstreken først, står igjen som vinnerne av historiens første «71 grader nord - team».

- Veldig positivt

I denne sesongen returnerer altså programleder Jon Almaas til «71 grader nord»-universet, etter å ha stukket av med seieren for to år siden i programmets kjendis-versjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer